facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondencentrum Joekelz

Hondencentrum Joekelz

Info

Hondencentrum Joekelz is een uniek pension zonder kennels!

Tevens hebben wij ook een uitlaatservice!

Geschiedenis

Hondenpension zonder kennels. Hondenopvang in huiskamers en een grote hondenspeelweide.

Neem gerust contact op om samen met de hond kennis te komen maken!

Tevens trimsalon, uitlaatservice en hondenschool.

Adres: Klein-Schoot 38, 6023 RB Budel-Schoot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06 37 29 94 86
Stad: Budel-Schoot
Route: Klein-Schoot 38
Postcode: 6023 RB



op zoek naar gerelateerd: Joekelz Facebook, Joekelz shop, Hondenpension Joekelz
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurlijk de Molen Natuurlijk de Molen 704 meter Goed gesorteerde dierenzaak met veel aandacht voor natuurlijke producten. Buiten verk...
Recensies
Onze hond gaat al een paar jaar naar Joekelz als we op vakantie gaan. Heerlijk open opvang, buiten volop ruimte ook een waterpartij voor de fanatieke honden en voor de rustige en de oudjes zwembandjes. Geen tralies, maar huiskamer met banken stoelen, mandjes. Zeker aan te bevelen.
Onze honden zijn dit jaar voor het eerst hier op vakantie geweest. Best spannend om je honden aan anderen toe te vertrouwen. Dagelijks wordt je via Facebook op de hoogte gehouden met vele foto’s. Dat zag er heel gezellig uit. Volgens mij hebben ze het prima naar hun zin gehad. 1 van onze honden is nog een pup en was een beetje angstig. Dat is er nu wel vanaf, het heeft hem goed gedaan.
Polly is geslaagd na haar eerste dag op de opvang. We werden hartelijk ontvangen en er was alle ruimte voor vragen. Bij het ophalen kregen we te horen hoe het was gegaan en kreeg Polly zelfs een diploma mee naar huis! We gaan snel een abonnement afsluiten, want Polly kan niet wachten tot ze weer met alle honden kan spelen!
Prettig verblijf voor mijn hond. Hele dag ravotten in een roedel. Geen hokjes systeem. Elke dag updates over je hond. Wij komen speciaal uit Tilburg.
Onze shady heeft het weer naar zijn zin gehad . Hij gaat er graag heen en wil eigenlijk nooit mee terug naar huis. Goed teken!
Top hondenopvang. Onze hond komt er graag en we brengen haar in alle vertrouwen weg.
Een geweldig pension. De medewerkers zijn heel lief voor de honden en houden zr goed ode gaten, en er worden foto's gemaakt van de honden zodat je op Facebook kan kijken, hoe fijn ze het hebben
Een opvang waar onze hond al jaren komt en als puppy of heeft leren socialiseren met andere honden. Geen kennels, maar een grote speelweide en zogenaamde huiskamers, zodat de hond vrij kan spelen of rusten, zonder opgesloten te worden en alleen te zijn. Afspraken kunnen snel en makkelijk gepland worden en de medewerkers zijn altijd vriendelijk en proberen mee te denken.
Buiten het vrij kunnen spelen de hele dag zijn vooral de huiskamers ideaal voor de honden. Geen kennels maar meer een thuis situatie nagebouwd. Super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid