facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondencentrum De Peelhorst

Info

Hondencentrum de Peelhorst heeft een Hondenschool

Geschiedenis

Hondenschool de Peelhorst is een professioneel trainingscentrum voor hond en baas. Een trainingscentrum waar u terecht kunt voor vragen, advies en diverse cursussen met betrekking op de opvoeding van uw hond. Naast gehoorzaamheidscursussen bieden wij ook diverse takken van hondensport.

Al onze cursussen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs die hun opleiding hebben gehad bij o.a. Martin Gaus Academie te Lelystad.

Kortom, wij staan voor service, kwaliteit maar zeker net zo belangrijk, het plezier.

Daarnaast bieden wij Dagopvang voor honden in roedelvorm, ze zijn de hele dag lekker buiten waar ze kunnen spelen en ravotten met andere honden. Heb je een baan en wil je je hond niet een hele dag alleen laten of je wilt een dagje weg dan ben je bij ons op het juiste adres.

Bel voor meer informatie 077-4650015 of kijk op www.depeelhorst.nl

Plezier voor Hond en Baas.........

Adres: Struiken 1, 5993 NA Maasbree
Telefoonnummer: 077-4650015
Stad: Maasbree
Route: Struiken 1
Postcode: 5993 NA



op zoek naar gerelateerd: Hondenschool Venray, Hondenschool Meijel, Hondenschool Helden, Hondenschool Noord-Limburg, Puppycursus Venlo, Hondenschool Venlo, Hondsvertrouwen, Hondenschool Overloon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Na de puppycursus bij de Peelhorst gevolgd te hebben, ook nog 2 vervolgcursussen gedaan met Goof. Goof en zijn baasje hebben dit samen als leerzaam ervaren. Een echte aanrader om hier uw viervoeter gedrag en manieren bij te leren.
Een zeer professionele hondenschool. Inmiddels zitten wij bijna anderhalf jaar bij hondenschool de Peelhorst. Na een beginners cursus te hebben gevolgd zijn we doorgestroomd naar ren gevorderde cursus. De honden leren goed de conandos volgen en worden op een leuke speelse manier uitgedaagd. geld eveneens voor de baasjes. Wij blijven zeker terug komen.
1,5 jaar super leuke leerzame traningen gehad bij de Peelhorst! Onze hond Huub stond al te stuiteren als de snoepjes weer in de jas gingen en de trainingsriem gepakt werd. Van puppycursus, gehoorzaamheid, hindernissen, tot aan door caravans/auto’s heen rennen. : Dankjewel voor de toffe leerzame tijd!
Wat een leuke en leerzame puppycursus hebben wij met onze Engelse Sprinter Spaniel "Sunny" mogen volgen bij de Peelhorst. Een mooie omgeving waarin je les krijgt van professionals op het gebied van hondentraining.....een echte aanrader! Sunny heeft vandaag haar diploma mogen halen waarna we nu alweer uitkijken naar de volgende vervolg cursus bij de Peelhorst.
Was weer een tijd geleden, puppy cursus. Toch weer andere benaderingen/inzichten mbt opvoeden van je pup, als ik het vergelijk met de puppy cursus bij de vorige hondenschool. Wordt op een leuke manier les gegeven.
25 juni 2023 meegedaan aan de workshop Dock Diving. Ontzettend leuk om te doen met je honden. Zeer vriendelijke mensen met oog en hart voor de honden. Het was een mooie middag!
Net de puppycursus voltooid. Geweldig hoe die opgebouwd wordt en wat de honden leren in 8 weken. Veel aandacht voor hond en baas. Zeer prettige manier van traintng geven
We hebben met Rozey alle groepen van pup tot gevorderde doorlopen. De honden worden steeds meer uitgedaagd en ook wij als baas goed geïnformeerd hoe met bepaalde situaties om te gaan. Mocht er buiten de lessen iets gebeuren waar je hulp bij nodig hebt kan je ook altijd bij ze terecht!
Net klaar met de puppycursus! Heb het als heel fijn ervaren. Kreeg goed advies en mocht zelfs met m’n andere pup zo instromen. Hele fijne vrouw! Was altijd heel gezellig ook. We gaan nu door met de tussengroep. Heb er zin in:-
Goede wijn behoeft geen krans, met andere woorden..n aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid