facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HondenBrokkenMakers

HondenBrokkenMakers

Info

Straathonden steriliseren, voeren en medische zorg. Triodos Bank:
NL19 TRIO 0390 297 917
Tnv stichting HBM, Hardinxveld-Giessendam.

Geschiedenis

HondenBrokkenMakers (HBM) is geheel afhankelijk van donaties en ontvangt géén subsidie. De stichting is opgericht op 19 december 2012. Het stichtingsbestuur bestaat uit twee mensen: Erna Verveer (ondernemer) uit Hardinxveld en Karine de Potter (piloot) uit Almere. Zij worden niet betaald voor hun inzet. Onkosten worden uit eigen zak betaald.
In overleg met de burgemeester van het stadje zullen wij de naar schatting 1.200 zwerfhonden (met en zonder eigenaar) in het stadje Techirghiol aan de Zwarte Zee steriliseren om op deze manier de aantallen drastisch terug te dringen en het contract met de hondenvangers overbodig te maken. Ook de lokale bevolking wordt in de gelegenheid gesteld om hun eigen honden gratis te laten steriliseren, om dumping van ongewenste nestjes, dagelijkse praktijk, tegen te gaan.
Over een aantal jaren moet het verschijnsel straathond geen algemeen beeld meer zijn, maar een uitzondering, waarmee het probleem beheersbaar wordt en het dierenleed te managen.

Voor het realiseren van deze plannen is natuurlijk geld nodig, maar ook mankracht/vrouwkracht. Iedereen die wil helpen, wordt uitgenodigd om een donatie te doen of om een mail te sturen aan [email protected] met een plan, een voorstel, een idee, een aanbod.
Het feit dat wij altijd op een positieve en transparante manier laten zien wat we doen, maakt dat onze Facebookpagina gemiddeld 500.000 mensen bereikt, waardoor het ook voor het bedrijfsleven interessant kan zijn om ons te steunen. Uiteraard staat daar gepaste exposure tegenover.
Sinds februari 2015 mogen wij rekenen op de warme steun van Tineke Schouten, die ons als ambassadrice met veel liefde helpt. Zij heeft inmiddels ook een HBM hond geadopteerd.




"Stichting met als hoofddoel sterilisatie van straathonden in een deel van Roemenië."
Adres: Kromme Gat 22, 3372DH Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0628132528
Stad: Hardinxveld
Route: Kromme Gat 22
Postcode: 3372DH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Mighty Eighth The Mighty Eighth 2 km The Mighty Eighth reenactment association focuses on remembering the sacrifices of al...
Speel-In Speel-In 2 km Speel-In - Kindervakantiespektakel in Hardinxveld-Giessendam - Voor kinderen van 6 t/...
Deelcafé De Buurman Deelcafé De Buurman 3 km Wat een leuke plek! We zijn vriendelijk geholpen. De cappuccino was heel lekker! En v...
Stookhoksessies Stookhoksessies 3 km Serieuze dansmuziek!
Stichting Kledingbank Hardinxveld &2dehands kledingwinkel Stichting Kledingbank Hardinxveld &2dehands ... 3 km Ik kom er al jaren! Kleding komt steeds meer! En leuk en mooi!
Ltc de Merwede Ltc de Merwede 4 km Mooie tennisclub op makkelijk te bereiken locatie. Netjes onderhouden. Gebruiken hand...
Recensies
Foutieve voor-informatie over dieren, dubbel geld willen verdienen aan 1 dier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid