facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Honden Trimsalon Patricia

Honden Trimsalon Patricia

Info

Trimsalon voor de gehele vachtverzorging van uw hond.



"Voor de volledige vachtverzorging van uw hondWij zijn een gediplomeerde trimsalon!"
Adres: Weigeliastraat 1, 4741 CR Hoeven
Telefoonnummer: +31629041498
Stad: Hoeven
Route: Weigeliastraat 1
Postcode: 4741 CR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 13:00
Donderdag: 09:00 - 15:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00
Zaterdag: 09:00 - 11:00
Zondag: 00:00 - 00:00

Recensies
Super service! Patricia is heel open en aardig. Eerste keer en onze hond was meteen op zijn gemak bij haar. Je ziet dat het een echte hondenliefhebber is. Bij binnenkomst een mooi welkomstbord, met daarop onze hond zijn naam: echt een geweldige mooie personal-touch. En dan daar bovenop echt een goede knipbeurt. Wij raden haar 100% aan.
Fijn contact gehad met patricia voor ik de afspraak plande. Vandaag met Louis bij patricia geweest. Je voelt je erg welkom en werd op de hoogte gehouden tijdens de behandeling wat altijd leuk is! En wat kwam Louis weer knap terug heel tevreden over hoe Louis getrimd is! Fijne salon wij blijven zeker terug komen.
Vandaag voor het eerst bij Patricia geweest met onze Duitse herder Vaya. De eerste impressie was dat de salon hygiënisch en wel geoutilleerd was. Ook was de gastvrouw Patricia uiterst vriendelijk. Met veel geduld heeft Patricia ons door de juiste verzorging van de vacht van onze hond geleid. De hond voelde zich op haar gemak. Het eind resultaat was verbluffend. Echt top en voor herhaling vatbaar. Dank je wel Patricia.
Heel fijn dat ze een gaatje heeft kunnen vinden en ik binnen een dag terecht kon, terwijl het overal zo overvol is. Heb er 30 minuten voor gereden. Het was de eerste keer voor mijn hond maar volgens mij klikte het goed! Goede energie dus. Ze nam er goed de tijd voor en mijn hond kwam heel netjes terug. Bedankt!
Vandaag voor het eerst met onze hond naar de trimsalon geweest. Erg vriendelijk ontvangen en goede uitleg gehad over hoe en en wat. Volgende afspraak al gepland
Een top trimsalon waar Patricia ook workshops geeft. Je kunt je eigen hond onder haar toeziend oog en begeleiding ontwollen en krijgt hele goede tips voor de verzorging van jouw lieve hondenvriend. Wat ziet Mats er fantastisch uit na deze behandeling. En, ook heel fijn, bijna geen haar meer in huis..; Heel relaxt en fijne sfeer. Zeker een dikke aanrader!
Vandaag zijn onze 2 honden voor het eerst bij Patricia geweest. Vooraf bel- en appcontact gehad. De honden waren eigenlijk al vrij snel bij haar op hun gemak. We zaten eerst bij iemand anders maar ik had het idee dat de honden niet ontspannen waren bij deze trimster. Hier weet ik zeker dat de behandeling heel lief en geduldig is gegaan want bij terugkomst zag ik 2 ontspannen hondjes die heel blij waren geworden van Patricia. Ze gingen allebei nog even kroelen en vragen om een snoepje, en die kregen ze heel netjes dat ze vooraf vroeg of ze dit mochten. Ik ben blij dat ik Patricia heb gevonden, de volgende afspraak is alweer ingepland. Lieve groetjes.
Wat een fijne trimsalon. Lieve dame met een bak aan kennis en ervaring en oprechte aandacht voor ons bange hondje.
Heel erg vriendelijk, plus mijn hondje was er zeer op haar gemak! Heel fijn dat Patricia tijd vrij maakte om mijn hondje te trimmen en dat terwijl ik geen vaste klant ben. We kregen zelfs nog een kerstkadootje ! TOP!
Beertje is voor de eerste keer naar een hondentrim salon geweest. Hij werdt hartelijk ontvangen door Patricia en heeft een goede behandeling gehad. Beertje is een pomeriaan en daar heb je wel kennis en kunde voor nodig. Deze heeft Patricia ook en ze is heel aardig en rustig met honden. Hij is lekker gewassen, verzorgt, ontklit, zijn nageltjes geknipt etc, hij is weer helemaal het heertje. Beertje is blij en wij ook. Goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid