facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Honden Training Centrum Hellendoorn

Info

H.T.C. Hellendoorn biedt verschillende lessen aan zoals Hoopers, Treibball, Flyball, Agility en puppysocialisatiecursus.



"H.T.C. Hellendoorn is een kleinschalige hondenschool met locaties in Hellendoorn en Haarle. We bieden verschillende cursussen aan zoals Hoopers, Treibball, Flyball en Agility. Uiteraard verzorgen we ook een puppysocialisatiecursus, jonge honden cursus en een gehoorzaamheidscursus.Samenwerken tussen hond en baas op basis van positieve training staat bij ons op nummer één. Wilt u ook graag met uw hond aan de slag? Neem gerust een kijkje op onze website."
Adres:
Telefoonnummer: 0610170525
Stad: Hellendoorn



op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Nijverdal, Flyball hellendoorn, Hondenschool Boom
Recensies
Een hele mooie rustplek voor onze vierdaagse wandelgroep Haarle/ Hellendoorn. Wel even bellen met de honden club.
Duidelijke instructies.Gaan heel positief net de honden om. Kleine groep.Heel leerzaam. Onze hond, een druktemaker was heel onderdanig naar de oudere honden toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid