facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Honden- en kattenhotel slooijer

Honden- en kattenhotel slooijer

Info

Honden- en Kattenhotel Slooijer is een gezellig landelijk gelegen Dierenhotel

Geschiedenis

Wie zijn wij?
Honden- en Kattenhotel Slooijer is een gezellig landelijk gelegen Dierenhotel. Of het nu een weekendje weg is of een lange vakantie, u wilt het beste onderkomen voor uw huisdieren. Wij hebben hier inmiddels meer dan 25 jaar ervaring mee. Het hotel biedt plaats voor maximaal 120 honden en 20 katten.

Eigenaar H. Slooijer is in het bezit van het Bewijs van Vakbewkaamheid (zoals bedoelt in artikel 10, vijfde lid van het Honden- Kattenbesluit 1981). Tevens zijn wij een Aequor erkend leerbedrijf, voor studenten van de opleiding dierenverzorging van niveau 1 t/m 4. .

Naast het hotel hebben wij ook een eigen kennel, kennel ´Wolveshome´, en een hondenschool.

Voor een zorgeloze vakantie, een gezonde pup of voor de (her-)opvoeding van uw hond, bent u bij ons aan het juiste adres!



"Honden- en Kattenhotel Slooijer is een gezellig landelijk gelegen Dierenhotel. Of het nu een weekendje weg is of een lange vakantie, u wilt het beste onderkomen voor uw huisdieren. Wij hebben hier inmiddels meer dan 25 jaar ervaring mee. Het hotel biedt plaats voor maximaal 120 honden.Eigenaar H. Slooijer is in het bezit van het Bewijs van Vakbewkaamheid zoals bedoelt in artikel 10, vijfde lid van het Honden- Kattenbesluit 1981.Tevens zijn wij een Aequor erkend leerbedrijf, voor studenten van de opleiding dierenverzorging van niveau 1 t/m 4. Klik hier voor de verklaring.Voor een zorgeloze vakantie, een gezonde pup of voor de her-opvoeding van uw hond, bent u bij ons aan het juiste adres!"
Adres: fijneweversweg 2, 7447 RV Hellendoorn
Telefoonnummer: 0548 - 611886
Stad: Hellendoorn
Route: fijneweversweg 2
Postcode: 7447 RV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 10:30

Recensies
Vandaag is onze cocker spaniel Odie 1jaar geworden. Wij willen alle broertjes en zusjes van harte feliciteren met hun verjaardag. En wat zijn we ontzettend blij met onze lieve Odie. familie slooijer nogmaals bedankt voor dit hele lieve hondje Gr Ramon en ilse uit Middelburg
We hebben onze honden hier voor het eerst heen gebracht maar wat een goede service en de honden hebben echt een goede vakantie gehad ze waren 3 dagen later nog moe we weten waar we volgende keer de honden weer heen brengen
Onze labrador Senna hebben wij als pup bij Herman Slooijer gekocht. 1 a 2 keer per week gaat hij naar de dagopvang en tijdens onze vakanties is hij in het hotel. Senna gaat er altijd met heel veel plezier naar toe. Hij wordt daar altijd goed verzorgd en vertroeteld. Dikke complimenten voor de familie Slooijer!
Onze hond Siep is hier een week geweest toen we op vakantie waren. Siep had zelf ook vakantie hier. Er is goed voor hem gezorgd, na app contact stuurden ze een leuke video van Siep en later nog een foto. Was heerlijk gewassen op de dag dat we hem kwamen afhalen. Met het ophalen was Siep ook meteen goed te pas, krul in de staart teken dat hij okee is en nu ligt hij heerlijk thuis in zijn mand te slapen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. We hadden slechte ervaring met een ander pension, dus waren er een beetje huiverig voor, maar hier laten we Siep met een gerust hart achter !!
Onze honden hebben het hier altijd naar hun zin. Vriendelijke mensen die echt een hart voor dieren hebben. Wij blijven hier zeker komen met onze 3 honden.
Wat een onwijs fijn dierenpension, terwijl wij op vakantie zijn krijgen we regelmatig een berichtje over hoe het gaat. Fijne communicatie en wat zijn jullie een toffe mensen! Shiba staat bij jullie voorop en vertrouw haar volledig bij jullie. Jullie zijn toppers!
Onze 3 honden hebben afgelopen voorjaar in het pension gezeten. Super tevreden verlopen. Mijn reu kan wel eens moeilijk zijn maar Lindy pakte alles zeer professioneel aan. Kreeg zelfs tussendoor een leuke foto gestuurd. Zeer tevreden over dit fijne pension.
Een heel goed pension. Onze labrador is hier afgelopen vakantie geweest voor 10 dagen. Vriendelijke mensen en de hond is goed verzorgd en we kregen haar gewassen terug!
Vertaald door Google Een jaar geleden kocht ik een puppy. "Border collie" maar hij heeft alleen haarkleuren als border collie... Is veel grotergroter, langer dan de vriendjes van zijn Border collie. Pas dus op als je een pup bij ze gaat kopen. 2 sterren omdat ze leuk waren. Origineel One year ago I bought a puppy. "Border collie" but he has only hair colors as border collie... Is much much biggertaller, longer than his Border collie's friends. So watch out if you are going to buy puppy from them. 2 stars because they were nice.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid