facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Honden dagopvang Peters

Honden dagopvang Peters
"Hondendagopvang Casa is een kleinschalige dagopvang aan huis in landelijke omgeving. Makkelijk bereikbaar voor inwoners uit Deurne en omstreken zoals Helmond, Milheeze, Venray en Liessel."
Adres: Hanenbergweg 30, 5753RC Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0612444795
Stad: Deurne
Route: Hanenbergweg 30
Postcode: 5753RC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Nieuw hondenpension Deurne, Hondenpension Antwerpen, Honden dagopvang vacatures, Dagopvang hond kosten, Honden dagopvang beginnen, Dagopvang hond Venlo, Dagopvang honden, Casa deurne
Recensies
Hondendagopvang Casa. De redding voor onze hond. Sjors is een zeer grote hond, reu, ongecastreerd. En had in de hormonale fase van zijn leven rondom 1 jaar de behoefte om veel op onderzoek te gaan. Bij een vorige hondendagopvang was dit een probleem en kregen ze Sjors niet onder controle. Anne hondendagopvang Casa is dit wel gelukt. Anne denkt mee over de opvoeding, voeding, welzijn en gezondheid van de hond. Ze weet duidelijk grenzen te stellen aan de honden, maar toont ook genegenheid en werkt met een zachte hand. Erg prettig en zeer de moeite waard om elke week 20 minuten heen en terug te rijden. Wij blijven nog wel even hangen Anne:!
Mijn hondje Baily was al wat ouder toen ze voor het eerste keer naar Anne ging, en boven verwachting had ze het ontzettend naar haar zin op het veld met de andere hondjes. Helaas vanwege de verlatingsangst is het niet gelukt voor Baily om vaker te komen dan 10 keer maar Anne heeft er alles aan gedaan om het toch succesvol te maken. Bedankt Anne en heel veel succes met je hondendagverblijf!
Anne oordeelt niet op basis van ras, maar kijkt met open blik naar de hond zelf als individu en gaat daarmee aan de slag. Onze honden krijgen daardoor de kans om inderdaad heerlijk een dagje gewoon hond te zijn!
Loki gaat hier met veel plezier naar toe! Ook leuk om elke dag op Facebook te zien wat hij doet.
Onze hond is nu 3 keer bij Anne geweest spelen na een kijk en proefdagje voelde het goed. Onze hond heeft het er goed naar haar zin. Anne zelf straalt professionaliteit uit en heeft het goed voor elkaar. De hondjes mogen lekker buiten spelen samen en tussendoor op vaste tijden rusten in hun eigen bench. Als er hondjes binnen komen of weg gaan wanneer ze gebracht of gehaald worden mogen de hondjes niet blaffen, Anne heeft dit super goed voor elkaar. Wij brengen onze Loetje met een gerust hart weg :
Onze Zoya heeft het altijd ontzettend naar haar zin bij Anne. De filmpjes/foto's die je gedurende de dag op de Instagram kan bekijken geven een gerust gevoel en we merken dat ze veel leert van de omgang met andere honden. Een aanrader!
Top opvang! Onze pup vind het daar helemaal geweldig! Verder weet Anna waar ze over praat en als we vragen hebben over onze puppy krijgen we deskundige advies.
De hondjes worden er goed opgevangen en leuk bezig gehouden. Je kan ze met een gerust hart daar.laten.
Uitstekende verzorging van onze viervoeter tijdens onze afwezigheid! Onze Mila is altijd blij er weer eens te zijn. Dat zegt genoeg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid