facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hond in Focus hondenmassage

Hond in Focus hondenmassage

Info

Hondenmassage voor een positief effect op het lichamelijk functioneren en het gedrag van onze honden. Nieuwsgierig naar wat het precies doet? Kijk voor meer informatie op www.hondinfocus.nl

Geschiedenis

Hondenmassage.....serieus?
Ja zeker! Hondenmassage heeft een bijzonder positief effect op onze honden. Zoals wij ontspanning kunnen ervaren bij massage of massage ontvangen bij spier,-of gewrichtsproblemen, zo hebben ook honden hier veel voordeel bij. En naast het verminderen van stress en het herstellen of ondersteunen van het lichaam, kan massage bij honden ook worden ingezet om gedrag te beïnvloeden (denk aan angst, onzekerheid, hyperactiviteit ect.)

Niet onbelangrijk, je leert je hond nog beter kennen en begrijpen. Daarmee wordt jullie vertrouwensband en communicatie versterkt.

In elke fase van een hondenleven kan massage een positieve invloed hebben. Van pup tot jonge hond en zeker bij de senioren. Allemaal hebben ze baat bij lichamelijke en geestelijke ontspanning en balans.

Ben je benieuwd naar de voordelen voor jou hond en hoe het werkt? Lees dan gerust verder of neem vrijblijvend contact op.



"De Webshop voor 100% Echt Natuurlijke Hondensnacks!Kleinschalig, persoonlijk en met premium kwaliteit. Hondensnacks, zonder granen/gluten, conserveringsmiddelen, kleur-en smaakstoffen en chemische bewerkingen. Uitsluitend geleverd door speciaal geselecteerde en streng gecontroleerde producenten uit Nederland en Duitsland. U vindt bij mij geen snacks uit Oost Europa, Azie of Zuid Amerika. !"
Adres: Zandkampen 28, 9466 PM Gasteren
Telefoonnummer: 0611297316
Stad: Gasteren
Route: Zandkampen 28
Postcode: 9466 PM


Recensies
Voor deze 4 is het elke dag weer een feestje als ze hun snack van hond in focus krijgen. Soms een wat kleinere en soms een grote waar ze een flinke tijd zoet mee zijn. Ze vinden het allemaal heerlijk, op onze oude man na….. die houd alleen van de varkensneusjes. De bestellingen zijn altijd in overleg en de bezorging is super, kortom wij zijn heel blij met de producten en het contact .
Het speuren ging in de auto verder. Ondanks de goede verpakking kon hij de verleiding niet weerstaan en pakte snel een runderstaartje terwijl ik snel een boodschap deed. De achterblijver kreeg ook een runderstaartje, en ze was er erg blij mee. Ze vinden alle producten lekker. De kleine snoepjes gebruik ik voor hersenspelletjes. Je kunt ze makkelijk verstoppen onder bakjes e.d.
Super honden beloning op natuurlijke basis. Trainers, varkensneuzen......en de favoriet van onze Beagles de konijnenoren. Keurig verpakt en voor een scherpe prijs.
Onze dalmatiër Kaya van bijna 5 maanden is gek op de snacks van hond in focus. Ze zien er goed uit, zijn 100% natuurlijk, worden netjes verpakt in handige afsluitbare zakjes. Ook de trainingssnoepjes vallen erg in de smaak. Ze plakken niet aan elkaar en zijn daarom makkelijk te geven. Fijn dat er ook steeds nieuwe snacks bijkomen. Zo kunnen we elke keer wat nieuws proberen. Vragen over snacks worden snel beantwoord. Snel besteld, snel in huis.
Wat een fijne webshop zeg. Overzichtelijk, mooie snacks, netjes verpakt en wat een kwaliteit. Ik heb ook ervaring met andere snacks die soms toch behoorlijk sterk konden ruiken of heel vettig waren. Een natuurlijke geur is prima en dat ervaring bij deze snacks. Het contact met Marchien verloopt heel soepel wanneer ik vragen heb en ze denkt fijn mee. Ik heb m'n nieuwe adres gevonden! Tucker is er blij mee .
Wat een mooie producten zijn er via Hond in Focus te krijgen. Vooral de snacks, kippen- en eendennekken vallen bij Bartje in goede aarde. Daarnaast is de persoonlijke benadering ook erg prettig. Kortom aanrader wil je dat jouw hond 100% gegarandeerd natuurlijke snacks en kauwmateriaal krijgt. Jenny en Bartje.
Mooie snacks, de hond is er gek op en daar gaat het om. Goed assortiment.
Onze honden zijn er gek op! De treats zijn ideaal voor de training of als lekker tussendoortje.
Mijn honden zijn gek op deze verantwoorde heerlijke kwaliteit snacks en de service is super, echt een aanrader dus.
Goede producten, snelle levering. Lola is er dol op
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid