facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Homra

Homra

Info

Homra prullenbakken zijn speciaal ontworpen met oog op kwaliteit, comfort, duurzaamheid en design.

Geschiedenis

Homra alles voor Wonen,Tuin & Vrije tijd. Kwaliteit,snelle levering en klanttevredenheid is waar wij voor staan. Wij hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling tot levering werken wij zonder tussenkomst van andere partijen. Hierdoor kunnen wij voor een goede prijs inkopen en kunnen we de kwaliteit waarborgen. Klanten profiteren hier uiteraard van mee. Wij wensen u veel plezier op homra.nl



"Maak kennis met het gepatenteerde en milieubewuste sensor-systeem van HOMRA. Recyclen wordt ineens heel gemakkelijk.Het handige afvalbakken-sensorsysteem van HOMRA reageert op beweging op een afstand van 15 tot 20 cm waarbij het no-touch prullenbakdeksel direct open gaat. Nadat de sensor 5 seconden niets heeft gedetecteerd gaat het deksel ook automatisch weer dicht. Wilt u dat het deksel langer open blijft staan dan kunt u dit simpel regelen door op de ‘open’ knop te drukken; het deksel blijft dan net zo lang open staan totdat u op de ‘sluit’ knop drukt.Bij HOMRA maken wij het u graag gemakkelijk. En hygiënisch."
Adres:
Telefoonnummer: 0851302710
Stad: Nijverdal


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timelight Timelight 624 meter Top bedrijf ,alles kan, ook op locatie . Mooi materiaal en sterk .
Recensies
Hartstikke mooie en fijne vuilnisbak. Staat prachtig en is ook praktisch door de automatische klep. Lekker groot gat ook, alles blijft mooi schoon. Sluit erg goed. Ook goed dat je geen vuilniszak meer ziet door de handige zakklem.
Goede service, onze deksel met sensor werkte niet meer goed, contact gehad, bestel nr doorgegeven en de volgende dag is de nieuwe deksel geleverd.
erg blij met het product! snelle levering, top service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid