facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Homma Loodgieters

Homma Loodgieters

Info

Een allround loodgietersbedrijf voor alle technische installaties van uw huis, dakbedekking, badkamer, verwarming, verstoppingen. Familiebedrijf sinds 1947

Geschiedenis

Al meer dan 65 jaar uw comfortinstallateur

Sinds 1947 zijn de loodgieters van Homma werkzaam in Bergen en omgeving.
Wij: Joep en Joeri Homma (broer en zus) hebben hetbedrijf van onze vader overgenomen die het op zijn beurt weer van onze opa heeft overgenomen.
Een echt familiebedrijf dus.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgericht werken staan bij ons voorop.

Keurmerken / samenwerkingverbanden / dealerschap

ATAG Select Dealer van het topmerk op verwarmingsgebied.
Honeywell EVO Home specialist in dit verwarming regelsysteem "u vraagt wij draaien"
SEI erkend voor gas-, water- en verwarmingsinstallaties
Energie Service Noord West verzorgt de contracten voor uw gastoestellen.
Uneto-VNI lid van branchevereniging voor de installatietechiek.
onze leveringsvoorwaarden zijn goedgekeurd door de consumentenbond.
VCA geschoold: alle medewerkers zijn "veilig werken" gecertificeerd



"Wij zijn een familiebedrijf en werken aan uw woonhuis installaties in de gemeente Bergen is onze specialiteit. We komen graag bij u als particulier thuis en lossen de meest uiteenlopende problemen op, ons doel is u ontzorgen. De woningen in Bergen kennen wij als onze broekzak waardoor we goed kunnen helpen en adviseren bij vervanging, reparatie, storing, verbouwing of renovatie. Ook u als gemeente, verenigingen van eigenaren en scholen kunnen op onze inzet en know-how rekenen."
Adres: Jan Oldenburglaan 36, 1861 JV Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 072-5812525
Stad: Bergen
Route: Jan Oldenburglaan 36
Postcode: 1861 JV


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Recensies
Ik heb Homma Loodgieters gebeld voor het repareren van een lekkage in mijn muur. De loodgieter was erg vriendelijk en had veel ervaring. Binnen een half uur was de oorzaakeen gebroken afvoer leiding gevonden en gefixt. Hij zag ook dat het sifon van de wastafel aan het lekken was dus in overleg heeft hij deze ook vervangen. Omdat hij een gat in de muur moest maken heeft hij een stukadoor voor ons geregeld voor de volgende dag. Ik was erg blij met de snelle service en het professioneel vakmanschap, een echte aanrader!
De verstopping van de afvoer in de keuken is door Wouter,van Homma Loodgieters, goed en vakkundig opgelost. We zijn erg blij met deze snelle service. Nu nog een stuk riool vervangen onder het huis en dan loopt alles weer goed door.
Wij zijn altijd zeer te vrede met deze hard werkende broer en zus en hun mensen. Leveren altijd goed werk en als je ze nodig heb zijn ze er altijd super snel. Dat vinden wij wel een review waard
Keurig opgelost! Uurtarief wel aan de hoge kant. Maar dat is overal
Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over Homma. Ze zijn uitermate professioneel, punctueel en niet onbelangrijk vriendelijk. Ze zijn oplossingsgericht en ik heb ze niet kunnen betrappen op een 9 tot 5-mentaliteit. Ze staan echt voor hun klanten. Top!
Doen alles bij onze hotels, snel, goed en prijsbewust
Prima bedrijf keurig werk en snel
TOPBEDRIJF hoge service en vakmanschap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid