facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holwerd Carpark

Info

Veilig parkeren binnen en buiten
Een vakantie naar Ameland moet zorgeloos verlopen. Belangrijk is dan ook dat u uw auto veilig achter kunt laten in Holwerd.

Adres: grandyk 3, 9151 AE Holwerd
Telefoonnummer: 06 - 29990424
Stad: Holwerd
Route: grandyk 3
Postcode: 9151 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holwerd Ameland Carpark Holwerd Ameland Carpark 117 meter Prima prijs per dag om je auto te parkeren. Wij zijn vriendelijk geholpen. Auto staat...
Recensies
Goede service. Bus had wat schoner gekunt.
Prachtige omgeving om te fietsen en rustige stranden te bezoeken. Niet vergeten een verrekijker mee te nemen.
Goede service, vriendelijk personeel. Het ging alle prima. FF een belletje en hun zaten ons al op te wachten. Zelfs de koffer werd voor ons in het busje gezet en later in onze auto.
Parkeerservice verder van de haven af. Je moet bellen als je opgehaald wil worden. Ruim van tevoren gebeld maar busje bleek vol te zitten. In de kou staan wachten met nog 6 anderen die ook allemaal gebeld hadden. Als je weet hoeveel mensen er op een bepaald tijdstip komen, waarom regel je dan niet meer vervoer?
Mooie plek om je auto vertrouwd te parkeren, je wordt naar de boot gebracht en weer gehaald, erg vriendelijke mensen, Top !
Wij hadden gereserveerd voor 1 dag, maar toen we aankwamen werd ons meegedeeld dat ze alleen nog mensen accepteren die voor meer dagen willen parkeren. Was fijn geweest als we dat eerder hadden geweten.
Handig parkeren voor maar 5.50 per dag inclusief bus naar veerboot P2
Goed geregeld, auto parkeren en je wordt direct naar de boot gebracht. Ideaal.
Buitelandsche vrouw nam steeds op ,,moeilijk.Geen zaken gedaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid