facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holtrop BLZ.

Holtrop BLZ.

Info

The Read Shop Holtrop is hét adres voor de boekenliefhebber. U vindt hier de nieuwste boeken. Maar er is meer! Ook kunt u terecht voor kantoorartikelen!

Geschiedenis

HET adres voor al uw leesplezier en als het moet.... VANDAAG besteld en MORGEN in huis.
Daarnaast vindt u bij ons nog het COMPLETE pakket KANTOOR-. en SCHOOL assortiment



"In onze gezellige winkel kunt terecht voor de mooiste boeken en cadeautjes. Neem lekker de tijd voor een heerlijk kopje koffie terwijl u lekker rondkijkt. Wij zijn de leukste speciaalzaak in Joure voor boeken, kantoorartikelen, wenskaarten, tijdschriften, gift en cadeauartikelen, dealer Pilotpen-shop, Pilot Frixion, Pilot G2 , Pilot Pintor, FaberCastell, Stabilo, ING, Post NL, kleuren, schrijven, handlettering, bulletjournaling, luxepennen, Schrijfmappen, Succes agenda, organizers, de mooiste notitieboeken, Gibson puzzels, de leukste cadeautjes enz. enz."
Adres: Midstraat 76, 8501 AS Joure
Telefoonnummer: 0513-412595
Stad: Joure
Route: Midstraat 76
Postcode: 8501 AS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holtrop Boekhandel BLZ Holtrop Boekhandel BLZ 10 meter Keurige winkel met een overzichtelijk assortiment. Behulpzame medewerkers met kennis ...
The Read Shop Holtrop The Read Shop Holtrop 198 meter Keurige winkel met een overzichtelijk assortiment. Behulpzame medewerkers met kennis ...
Recensies
In een boekwinkel waar kwaliteit en super service centraal staat. Heel vriendelijk word je geholpen, de pakjes die de tnt niet kan bezorgen liggen netjes gesorteerd te wachten. Er word met heel veel zorg en aandacht met de pakketten om gegaan. Een super service.
Slechte ervaring qua service. Aardig , vriendelijk personeel, maar m.i. niet flexibel. Om de lokale middenstand te ondersteunen heb ik een boek in deze winkel besteld. Nou blijkt dat, omdat ik het besteld heb, en het boek niet in hun collectie voorkomt Lonely Planet; het niet geruild kan worden. Het was zelfs zo dat ik online €3 ,- goedkoper kon bestellen. Jammer…..
Erg nauwe winkel als het druk is is dat niet fijn. Qua klantenservice is het erg afhankelijk wie er aan het werk is zelfde geld voor de snelheid waarmee je geholpen wordt. Het aanbod qua boeken is voor een kleine winkel erg goed en ook hebben ze een uitgebreid assortiment aan schrijf en teken waar.
Mooie winkel, ruim aanbod. Vriendelijk personeel. PostNL punt.
Boekwinkel om trots op te zijn als dorp. Groot assortiment, goede en vriendelijke service.
Leuk zaakje! Heeft alles wat je zoekt en meer :
Wij werden ouderwets vriendelijk en beleefd geholpen!
Ik ben vandaag in de winkel geweest om een pakje naar Amerika te sturen. Had het label via de website post nl. voor verzending keurig uitgeprint. De onvriendelijke medewerker man stuurde me terug en zei me dat het label niet goed was. Ik heb het pakje daarna bij de Poeisz gebracht en zij namen het zonder problemen aan voor verzending. Slechte ervaring dus . De vrouwelijke medewerkers zijn uiterst vriendelijk.
Tijdens mijn vakantie ga ik vaak met mijn familie naar Joure met de boot, eerst gingen we altijd naar Holtrop voor nieuwe boeken, maar sinds The Read Shop Holtrop heeft overgenomen, ben ik hierheen gegaan. Mijn eerste bezoek aan deze boekwinkel is erg positief, het aanbod aan boeken waren helemaal top, en de werknemers zijn super aardig, voor mij heeft deze boekwinkel 5 sterren verdiend, veel liefde naar jullie!
Wat een steeds weer slechte service..ik verbaas me er iedere keer weer over op wat voor manier ze mensen te woord staan.. Ik stond als enige klant in de winkel te wachten en ik word gewoon genegeerd. Moest vragen of ik geholpen kon worden. Ze maken regelmatig ongepaste opmerkingen over pakketjes die worden afgehaald en ook over de klanten die binnen komen. Zo vreselijk ongepast. Daarna word er uitgebreid van achter de toonbank onderhandeld over hoe druk ze het hebben met alle pakketten... We hebben in Joure geen andere keus qua postkantoor maar als het anders kon...? Zeer onbeleefd en onprofessionele service.. Ronduit grof...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid