facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holtkamp-West Recreatie

Info

Importeur en vertegenwoordiging van Rapido Campers, Trigano Caravans en jong gebruikte top campers van diverse merken voor jarenlang vakantieplezier en zekerheid voor de eindgebruiker mede door Bovag lidmaatschap.

Geschiedenis

Toen kamperen in de jaren 80 nog in de kinderenschoenen stond, vertegenwoordige Holtkamp-West Recreatie de klapcaravan en vouwwagens. Door de jaren heen heeft het producten pallet en grote sprong genomen naar de dag van vandaag.

Holtkamp-West Recreatie is importeur en dealer van het grootste camper merk in Franrkijk. Rapido die dit jaar zijn 50 jarig jubileum viert kan dus buigen over een lange en rijke historie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Holtkamp-West Recreatie al ruim 35 jaar dit merk vertegenwoordigd in Nederland. Naast leveringen van campers is Hltkamp-West in Nederland gespecialiseerd in het leveren van onderdelen van de Rapido campers en ook Rapido caravans.

Trigano hefdakcaravans is een speciaal product met bijzondere eigenschappen. lage luchtweerstand wat de rijeigenschappen ten goede komt, laag eigen gewicht, doordachte inrichtingen en volledig hagelbestendige buitenzijde.

Met de opsomming van deze producten alleen, waar Holtkamp-West Recreatie trots op is dat het in Nederland vertegenwoordigd, zouden we de dienstverlening en service te kort doen.

In onze werkplaats wordt naast de onderhoudsbeurten en vochtmetingen op campers, caravans en aanhangwagens, ook schade hersteld, banden vervangen en accessoires opgebouwd.

Zoals u ziet is Holtkamp-West Recreatie een All-round bedrijf voor de kampeerder.

Adres: Nijverheidsweg 2, 3433 NP Nieuwegein
Telefoonnummer: 030-6066830
Stad: Nieuwegein
Route: Nijverheidsweg 2
Postcode: 3433 NP



op zoek naar gerelateerd: RAPIDO DEALER, Rapido caravan modellen, Camper huren Nieuwegein, Rapido camper, Camperdream, Campers IJsselstein, Kwaliteit Rapido campers, Campers te koop Utrecht
Recensies
Vriendelijke man gaf goede uitleg en was niet opdringerig om te verkopen. Top. Mooie compacte Trigano Silver.
Mooie zaak met proffesioneel personeel.
Prachtige nieuwe Rapido gekocht bij dit bedrijf. De camper is netjes en correct afgeleverd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor de koop van een nieuwe of gebruikte camper. Marco en Bea.
Mooie campers en zeer vriendelijk te woord gestaan
Zeer prettige dealer, hebben alle tijd voor je!
Goede service.
Prima geholpen mooie campers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid