facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holsto Tuinen & Buitenleven

Holsto Tuinen & Buitenleven

Info

Hoveniersbedrijf met groencentrum; Heel veel vaste planten, bomen, struiken, fruitplanten, kruidenplanten, moestuinplanten, zomerbloeiers (in het seizoen, kerstbomen en meerendeel biologisch gekweekt.

Geschiedenis

Holsto Tuinen & Buitenleven is een hoveniersbedrijf met webwinkel in verwante artikelen. Van schutting, tuinverlichting en bestrating tot schaduwdoek, waterhaspel en tuindesign.
De producten die wij gebruiken en verkopen zijn van goede kwaliteit en prijs. We zijn altijd op zoek naar bijzondere producten voor de inrichting van tuinen. Sinds september 2015 zijn we importeur en dealer van het Zwitserse Eternit; een producent van cementvezel met hele mooie tuinpotten en tuinmeubilair.

Tevens houden we zoveel mogelijk rekening met mens en milieu. Zo bieden we geen tropisch hardhout meer aan, mijden we liever producten uit China en vragen we de producenten het hemd van het lijf over het productieproces. Het blijft lastig om zeker te zijn over de juiste keuze en keurmerken zeggen ook niet alles. Maar er bewust mee bezig zijn is de eerste stap. Trots zijn we op onze hangmattenlijn van biologisch katoen en houten stoelen van het Finse merk Ecofurn.

Adres: Rijksstraatweg 12A, 8121 PD Olst
Telefoonnummer: +31570597846
Stad: Olst
Route: Rijksstraatweg 12A
Postcode: 8121 PD



op zoek naar gerelateerd: Biologische planten Deventer, Kwekerij Diepenveen, Hollegien Olst, Tuincentrum Wijhe, De tuinwebshop, Biologische kwekerij Overijssel, Tuincentrum Olst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hollegien Hollegien 1 km Een uitstekende bloemist, paar keer mocht ik bloemen ontvangen, dat door mijn kindere...
Stokvis Tuinontwerp Stokvis Tuinontwerp 2 km Stokvis Tuinontwerp staat voor natuurlijke, diervriendelijke tuinen. Breng de natuur ...
OSH hoveniers OSH hoveniers 2 km Wat een service! Kundig en vriendelijk personeel, een echte aanrader
Hoveniersbedrijf Boerhof Hoveniersbedrijf Boerhof 6 km Mooi bedrijf!
Recensies
Veruit het beste tuincentrum in de omgeving! Biologische stekjes van vijverplanten en bloemen tot bomen en struiken, veel inheemse soorten, deskundig en vriendelijk advies... Wat wil je nog meer? Wij zijn heel blij dit gevonden te hebben - nooit meer naar de intratuin voor planten!
Eindelijk een echt duurzaam tuincentrum, zo zouden er meer moeten zijn! Fijne sfeer, merkbaar met veel zorg uitgevoerd. Plastic plantenstokjes worden bij kassa weer ingenomen :- Prijzen zijn zeker niet hoger dan de grote landelijke tuincentra.
Grotendeels biologische en duurzaam gekweekte planten, siergrassen, kruiden, struiken en boompjes van diverse kwekers. De potmaten zijn hier net iets groter dan ik van reguliere kwekerijen gewend ben. Wel ietsje duurder, maar dat zijn de bijen meer dan waard! Gifvrij, zonder schuldgevoel genieten van prachtige bloemen. De eigenaar vertelt je er graag meer over als lid van groene vakgroep Wilde Weelde. De webshop wordt momenteel geüpdatet, want het assortiment is uitgebreid. Verzenden doen ze ook.
Heel uitgebreid assortiment. Heel prettig en deskundig geholpen!
Kwekerij met mooie planten en veel keus vaste planten en ook een en twee jarigen cultivars, inheemse, kruiden, bomen, heesters en nog veel meer. met oog voor de natuur dus biologisch ook de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam ga hier zeker vaker naar toe.
Ruime keus aan alles voor je tuin met vriendelijk en deskundig personeel. Dit bedrijf legt zich toe op duurzame planten.
Zeer ruim assortiment. Heel duidelijke uitleg..supper personeel.hulpvaardig En zeer kundig.
Super service en prachtige bloemen en planten, ook veel biologisch. Echte aanrader
Mooie zaak met veel tuinplanten, bomen en verse biologische kruiden. We gaan onze tuin zeker leuker maken met nieuwe planten bij hun vandaan. Vandaag alvast een prachtige kerstboom gescoord.
Geweldig!!! Je moet er echt naar toe gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid