facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holst Dakbedekkingen

Geschiedenis

Wij zijn een professioneel bedrijf met jaren lange ervaring. Of het nu gaat om dakbedekkingen, zink, lood en koperwerk, wij zijn instaat om een kwalitatief hoogstaand product te leveren. Ook voor lekkage's, dakinspecties, onderhoud en dakadvies kunt u bij ons terecht.



"Wij zijn een professioneel bedrijf met jaren lange ervaring. Of het nu gaat om dakbedekkingen, zink, lood en koperwerk, wij zijn instaat om een kwalitatief hoogstaand product te leveren. Ook voor lekkage's, dakinspecties, onderhoud en dakadvies kunt u bij ons terecht."

"Wij zijn een professioneel bedrijf met jaren lange ervaring. Of het nu gaat om dakbedekkingen, zink, lood en koperwerk, wij zijn instaat om een kwalitatief hoogstaand product te leveren. Ook voor lekkage's, dakinspecties, onderhoud en dakadvies kunt u bij ons terecht."
Adres: Produktieweg 26, 9301 ZS Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 050 364 4766
Stad: Roden
Route: Produktieweg 26
Postcode: 9301 ZS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30

Recensies
Een week geleden gebeld, daarna even geen contact en gisteren kwamen ze langs. De goot is gerepareerd, er zat een gat in het zink, en funtioneerd weer als vanouds. Goed geregeld en de kosten zijn heel redelijk.
Holst Dakbedekking was bij ons in de buurt bezig met daken van bergingen voor Woonborg dus bij hun een offerte opgevraagd. De offerte werd snel geleverd. We wilden Holst opdracht geven maar de offerte moest een beetje worden aangepast ivm een andere daktrim meerwerk. Er werd aangegeven dat ze hiervoor wilden langs komen en dat de werkzaamheden worden ingepland. Na meerdere keren contact gehad te hebben zijn ze 6 weken later nog steeds niet langs geweest en zijn de werkzaamheden nog niet ingepland. Op de laatste e-mail is niet eens gereageerd. Uiteindelijk maar een andere partij de werkzaamheden laten uitvoeren.
Na meedere keren te hebben geprobeerd om via de aannemer een afspraak te krijgen zijn we maar overgestapt naar een andere aanbieder. Deze kwam direct ondanks dat ook zij het erg druk hebben.
Snelle reactie en vlot een vrijblijvende offerte gestuurd
Reageren snel, zijn vakkundig, denken mee, werken met mooie materialen, zeer prettige werknemers, kortom een fijn bedrijf om zaken mee te doen
Zaken gedaan met Edwin en zijn team., alles netjes volgens afspraak en stip op tijd. Ga zo door!
Beetje daken en dakgoten schoonmaken, maar vervolgens het prut lekker in de bosjes dumpen voor het huis. Professioneel hoor!
Ik had wat onderdelen nodig en kon daarvoor hier gewoon terecht terwijl het geen winkel is. Hele vriendelijke service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid