facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hollmann

Hollmann

Info

hollmann's snackcar

Adres:
Stad: Terborg


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunchroom Terborg Lunchroom Terborg 212 meter Gewoon simpel eetcafe voor iedereen.
Recensies
Een begrip als het draait om kwaliteit. Je zou het niet direct verwachten als je deze tent van de buitenkant ziet, maar eenmaal hier geweest zul je andere cafetaria’s sneller links laten liggen. Alhoewel het een flinke tijd geleden is dat ik hier ben geweest, ik werkte ooit in de buurt staat deze tent me nog zeker bij als kwalitatief hoogwaardig!
De ambiance: een echte friettent, een soort caravan, met een ijselijk piepende schuifdeur als entree. Sinds de 1960s is Nederland rijker geworden, en de snackbars en wat ze verkopen is luxer geworden. Maar dit is wat het was. Voor mij een omweg waard. Parkeren: Numerous.
Een keer schoonmaken en een keer schilderen, kan het verschil maken tussen 3 of 5 sterren.Eten: 4/5
Voor het eerst hier patat gehaald, normaal naar Etten. Niet lekker gebakken, te kort, en veel te zout! Niet opgegeten. Jammer, had beter verwacht.
Tamelijk ridicuul dat je er in november 2020 nog altijd niet kunt pinnen. Verder was de patat te hard gebakken, maar nog wel eetbaar en de frikandel smaakte oké. Afgezien van eens per kwartaal misschien wat ijs zou ik er zelf niet meer zo snel wat halen.
Je kan er alleen contant betalen helaas maar er zit een pin automaat op 100meter vandaan maar die is savonds na 20uur gesloten helaas
Gisteren 28112020 een gehaktbal besteld. Prijs 3,10 euro. Erg slecht., erg droog! NIET meer de moeite waard om de gehaktbal een ster te geven, Koop hier geen gehaktbal meer! Ik moet toch 1 ster geven, maar het is veel minder waard !
Prima snackbar; goede kwaliteit, niet duur, zeker niet vergeleken met andere frituren. Het enige nadeel is dat je er niet kunt pinnen.
Heerlijk ijs, frituur is ook altijd goed. Groot minpunt vind ik dat je niet kunt pinnen. Zeker in deze covid 19 tijd.
Al jaren m'n favoriet. Hier weet je zeker dat je krijgt wat je bestelt. Dit in tegenstelling tot 'n niet nader te noemen frietzaak in Silvolde
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid