facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hollandse uitjes

Hollandse uitjes

Info

Hollandse uitjes organiseert onvergetelijke uitjes. Tot in de puntjes verzorgd, gedreven personeel, mooiste restaurants, wanneer en waar je maar wilt!

Geschiedenis

Hollandse uitje organiseert uitjes WAAR en WANNEER je wilt. Altijd origineel en tot in de puntjes verzorgd.



"Hollandse Uitjes is hét bureau voor een onvergetelijk uitje, top georganiseerd met ongekend veel aandacht voor goed eten in de beste restaurants, de gezelligste cafés en de hipste lunchrooms, onder begeleiding van hoog gekwalificeerd en gedreven personeel door heel Nederland. Dit alles WAAR en WANNEER je maar wilt.Wij organiseren en ontzorgen met als doel het ultieme uitje onvergetelijk te maken. Maak een keuze uit één van onze tot in de puntjes verzorgde stadsuitjes of een actief stranduitje aan één van onze mooie Hollandse kustplaatsen of zelfs in de tuin van de buurman. Het maakt niets uit, onvergetelijk wordt het wel!"
Adres: Alikruik 10, 1723HS Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0624564145
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Alikruik 10
Postcode: 1723HS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Wat te doen in Noord-Scharwoude
Recensies
Weinig tijd maar wilde wel voor mijn opdrachtgever Labojuice B.V. een leuk teamuitje organiseren. Want zeg nu zelf, een beetje ontspanning, teambuilding en gezelligheid leidt altijd weer tot leuke en zinvolle gesprekken, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Ik wilde iets neerzetten waarover de medewerkers nog een tijdje zouden praten. En ja, wel graag positief. Via internet kwam ik bij Nicola Fanning terecht van Hollandse uitjes. Al snel waren we heen en weer aan bellen en mailen, vertelde ik wat ik wilde en binnen no time was het geregeld. Spel voor teambuilding, op het strand, BBQ en nee, niet zelf BBQ-en maar gewoon heel fijn met een kok. Zo gezegd, zo gedaan. Donderdag 8 juni, strand van Vlissingen. 4 teams streden om munten die nodig waren om de startpositie te verdienen om het laatste spel te spelen. Teams random gemaakt, ervoor zorgend dat niet hele afdelingen bij elkaar zaten, want ja, die collega’s die spreek je bijna dagelijks. We hadden enorme mazzel met het weer en Nicola Fanning zette er goed de vaart in zodat we continue bezig waren. Inspireerde de teams, moedigde aan en was duidelijk in uitleg. Na het spel Big Escape en de slotronde hebben we genoten van een fanatische BBQ bij Pantha Rhei in Vlissingen. Kern van het verhaal? Binnen no time kun je met Hollandse uitjes een geweldig teamsuitje organiseren, met een fantastische catering en hele fijne, goede begeleiding.
Op 20 mei 2023 hebben wij een fantastische familiedag gehad met 15 volwassenen. Wij hebben met behulp van Nicola en Anja een ontzettend leuke invulling gehad met het spel op zoek naar het miljoen. Een heel divers en uitgebreid spel met gegarandeerd veel plezier! Om deze dag ook te ontspannen hebben wij tussendoor heerlijk geluncht, geborreld én gedineerd. Hollandse Uitjes heeft ons geholpen om de mooiste en gezelligste plekjes van Den Bosch op te zoeken. Het was een fantastische dag die zeer aan re raden is!
Er was een feestje te vieren, omdat we vele feestjes de afgelopen jaren voorbij hebben moeten laten gaan. We wilde iets anders en zijn toen terecht bekomen bij hollandse uitjes. De contacten die we hadden waren erg goed en gezamenlijk zijn we tot een leuk programma gekomen. De uitvoering van het programma was op 6 mei en we hebben genoten. Het was allemaal uitstekend geregeld en de spelletjes waren erg leuk om te doen. We kunnen zeker deze organisatie aanbevelen als je een feestje te vieren hebt of op andere manier met een groep iets zou willen gaan doen. Perfect !!!!!!
Op 6-10 hebben wij een fantastisch bedrijfsuitje gehad. Wij speelden de Highland games en door de afwisseling in spelactiviteiten kan iedereen meedoen. De dames hebben ervoor gezorgd dat iedereen een superleuke dag heeft gehad!
Onze teambuilding was een succes! Een topdag met leuke spellen en onder begeleiding van een superenthousiast team! Dankjulliewel! Oogcentrum Noordholland HEERHUGOWAARD
We hebben 07-05-2022 John zijn 60ste verjaardag gevierd. Hollandse Uitjes hebben wij deze middag laten organiseren. Dit was echt super, genoten vanaf de start tot het eind. Locatie was super, voor Jong en Oud. Een aanrader om het uit handen te geven en heerlijk kunnen genieten van het feest.
Pinksterzondag met de vriendengroep een top dag gehad met diverse spelletjes, geschikt voor jong en oud. Heel veel lol en top georganiseerd!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid