facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holland Koelservice

Holland Koelservice

Info

Een jong koeltechnisch bedrijf met zeer ervaren monteurs die 24/7 voor u klaarstaan!



"Holland Koelservice is een jong en dynamisch bedrijf met zeer ervaren monteurs, bij Holland Koelservice staan kwaliteit en persoonlijke service bovenaan, daarom vinden wij het belangrijk dat u 24/7 bij Holland Koelservice terecht kan! Geen 1 werk is hetzelfde, Holland Koelservice weet hoe belangrijk het is om controle over de temperatuur te hebben, daarom gaan wij altijd op maat te werk om de perfecte oplossing binnen uw bedrijf te vinden. Holland Koelservice staat voor u klaar!Holland Koelservice zorgt voor de installatie, reparatie en onderhoud van airconditioning en koel en vries installaties van vrijwel alle merken zoals: Hoshizaki, Gram, LG, Mitsubishi, Daikin, Saro, Gamko, Brema, Wessamat, Toshiba, Fujitsu, Polar en vele anderen."
Adres: Kiotoweg 307, 3047 BG Rotterdam
Telefoonnummer: 010 - 8458350
Stad: Rotterdam
Route: Kiotoweg 307
Postcode: 3047 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RV Koelcellen RV Koelcellen 359 meter Vriendelijk en snel geholpen aan een nieuwe koeling
De Vlaam Koeltechniek De Vlaam Koeltechniek 1000 meter Hier hebben ze echt verstand van koeltechniek! Ook voor kleine en speciale klusjes, z...
De Koelmonteur De Koelmonteur 2 km Top service, snel, vriendelijk en goed! Onze vaste monteur vanaf heden !
Koelopmaat Koelopmaat 8 km Koelopmaat levert kwaliteit arbeid en materialen voor een goede prijs. Ze komen hun a...
Thermo King Transportkoeling B.V. Thermo King Transportkoeling B.V. 9 km Vriendelijk en als je vraagt wat er kapot of wat voor storing dan leggen ze het goed ...
Recensies
Super fijn en snel geholpen met een noodgeval aan onze vriezer! Top service!
Heel erg tevreden met de goede service en de kwaliteit van de geleverde airco. Professionele en zeer vriendelijke vakmensen. Bij de plaatsing werd er ook goed meegedacht over hoe het er zo mooi mogelijk uit zou zien. Ik raad ze absoluut aan!
Fijne airco, super service! Installatie was zo gepiept! De zomer erna had de airco een vreemd geluid monteur gebeld en dit was allemaal zo opgelost. Wij zijn er blij met de installatie maar zeker met de geleverde service!
Door Holland Koelservice dit jaar een airco buiten unit met drie binnen units laten plaatsen. Alles ging perfect vanaf de eerste kennismaking, het inmeten, afspraken over tijd en plaats van hangen en het monteren op de dag zelf. Prima lui waar goed mee is te overleggen en die op een goede en vakkundige wijze met raad en daad je helpen. Nogmaals in een woord toppers
Airco genomen voor de slaapkamer en huiskamer. Alles werd keurig geplaatst ook de buitenunit met beschermkast . Alles werd snel geplaatst, op tijd voordat de zomerwarmte begon. Hier was ik erg blij mee en ik heb een heerlijke koele zomer gehad! Nog bedankt voor de goede service en ik heb gelijk een inspectie-onderhoudscontract bij hun afgesloten.
ABSOLUTE AANRADER Fijne sympathieke professionele mensen. Die goed meedenken, goed communiceren en geweldig netjes installeren en monteren. Leveren een hoge value for money. Interessante prijs en hoge kwaliteit. Dit is het 2e huis dat we laten inrichten met 4 airco's en nu ook een warmteboiler en hybride warmtepomp.
Een heel fijne ervaring in deze drukke tijd voor de koelservices. Aanschaf: LG ThinQ multisplit - snel respons op offerteaanvraag - schouw met oprecht advies - snel geoffreerd - acceptabele prijs/kwaliteitverhouding - duidelijke communicatie - uitvoering om door een ringetje te halen! Er is meegedacht, overlegd, huisraad afgedekt en gestofzuigd.
We hebben nu 3 airco's van Holland koelservice. Vakkundig geplaatst, aardige jongens, goede service. Offertes duidelijk, geen extra kosten achteraf. Al met al tevreden!
Afgelopen voorjaar meerdere airco units door hen laten plaatsen. Alles goed geregeld, netjes geïnstalleerd en prima prijs/kwaliteit. Binnenkort ga ik ws nog meer units door hen laten installeren.
Zeker aan te raden. Denken erg goed mee, en gaan elke uitdaging aan. Heb door hun 4 units laten plaatsen. In 1.5 dag was de klus geklaard. Superstrak, en na de klus werden de ruimtes schoon achter gelaten. Gestofzogen en een doekje over de vloer, dozen mee etc. Zelfs de schoenen elke keer aan en uit omdat we vloerbedekking over de trappen hebben. De eigenaar Kevin, en de mensen die daar in dienst zijn zijn ook vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast geeft het een zeker gevoel wetende dat hun je zullen servicen als het nodig is. 5 sterren is te weinig voor dit bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid