facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holland Geschenkpakket

Holland Geschenkpakket

Info

Specialist in Hollandse geschenken, kerstpakketten, maatwerk, streekproducten en duurzame geschenken. Wereldwijde bezorging!

Geschiedenis

Specialist in Hollandse geschenken, kerstpakketten, maatwerk, streekproducten en duurzame geschenken. Wereldwijde bezorging!



"Bij Holland Kadopakket vind je de leukste geschenken met verrassende Hollandse producten. Verkrijgbaar in samengestelde pakketten of gewoon los te koop met wereldwijde bezorging.Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag."
Adres: Molenweg 4, 7274AA Geesteren, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0545761083
Stad: Geesteren
Route: Molenweg 4
Postcode: 7274AA



op zoek naar gerelateerd: Holland pakket maken, Typisch Hollands pakket, Hollandse lekkernijen pakket, Nederlands cadeau voor buitenlander, Hollands borrelpakket, Holland producten, Voedselpakket cadeau, Cadeau sturen naar Zwitserland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wood legends Wood legends 543 meter Ambachtelijk, gepersonaliseerd, authentiek en duurzaam. Met heldere lijnen, maken wij...
Versboerderij Daalwiek Versboerderij Daalwiek 783 meter Prettig aanleggen voor een kopje koffie.
Huisje Sfeer Huisje Sfeer 3 km Heel goede ervaring. Maria is altijd bereid je te helpen met kleur e.d. Goede afsprak...
LiefKnipje LiefKnipje 32 km haarknipjes en meer.... www.liefknipje.nl
Happyhorsedeal.nl Happyhorsedeal.nl 34 km Enkele jaren terug een scheermachine gekocht. Nu had ik hiervoor een onderdeel nodig ...
Outlet store L. ten Cate Geesteren Outlet store L. ten Cate Geesteren 35 km Mooie winkel met grote korting en leuke moederdag actie. Vandaag bh's gekocht ontzett...
Keurentjes Groente en Fruit Keurentjes Groente en Fruit 35 km Verstand van groente en fruit, hofleverancier aan huis, klantvriendelijkheid
Recensies
Wij willen een kiosk beginnen in Duitsland, hiervoor wat souveniers gekocht bij deze winkel !! Super geholpen aan de telefoon en alles de volgende dag binnen . Nogmaals Bedankt. Alex en Etienne.
Je kan beter je geld in je zak houden dan aan dit bedrijf geven. Ik ben nu al 4 maanden aan het wachten voor een pakket van mijn vriendinnetje uit mexico. Wat een vreselijk bedrijf zeg.... Ik wordt elke keer maar van het kastje naar de muur gestuurd door een mevrouw genaamd Marianne.... Overal moet je zelf achteraan want ik citeer "wij gaan niet elke keer bellen met de posterijen of er nog nieuws is" wat dus overduidelijk inhoudt dat ze voor een half jaar als het niet meer is niets doen en dat vervolgens service noemen.... Marianne gaf ook aan dat ze het heel jammer vonden en er 100% voor de klanten zijn. Helaas laat de praktijk anders zien want anders had ik op zijn minst geweten wat er aan de hand was met mijn pakket of had Marianne zelf een passende oplossing gezocht sinds zij werkt voor holland geschenkpakket. En ik het dus bij hun besteld heb. Helaas kreeg alleen reacties op mailtjes en belletjes die ik zelf moest maken terwijl ik vele beloftes van holland geschenkpakket heb gehad dat ik teruggebeld zou worden. het enige positieve is dat als je belt met de posterijen en je dan met dit bedrijf belt dan opeens wel duidelijk is waarom je pakket weg is.... Het is onvoorstelbaar dat ze zo slorig met hun klanten omgaan en dat je overal zelf achteraan moet terwijl hun pakketten wel mooi even 100 euro kosten voor misschien een doosje met spullen. Ik had gehoopt een leuke review te schrijven maar helaas is dat niet het geval bij dit bedrijf. Ik wil gewoon mijn pakket afgeleverd hebben bij mijn vriendin en de 100 euro terug die ik ervoor heb betaald. Bedankt voor het verpesten van m'n vriendin haar cadeau Holland Geschenkpakket....... Ik wil trouwens mijn volledige bedrag terug en ik dien een officiële klacht in voor jullie nalatigheid en het feit dat mijn pakket nooit is aangekomen en jullie daar niks mee hebben gedaan. Dus voor wie dit leest, je kan beter zelf iets kopen en opsturen want bij Holland geschenkpakket krijg je het over 2 jaar nog niet.
Een tijdje terug een aantal leuke spulletjes besteld voor een vriend van mij die in Oostenrijk woont. Alles kwam zeer netjes verpakt aan en het zag er ook echt mooi uit. Het was al met al ietwat prijzig maar dat mag de pret niet schaden.Ook zou ik eventueel denken aan een wat nieuwere website maar voor de rest alles top!
Ontzettend blij met Holland Geschenkpakket! Meedenken, flexibel, supersnel en ontzettend persoonlijk. Binnen een dag 13 pakketjes ontvangen! Heel erg veel dank!
Top service, mooie producten en denken erg goed met de klant mee. Ook op speciale wensen bijv. verpakkingen spelen ze zonder problemen in! Tot de volgende keer!
Vertaald door Google Ik ben cadeaus vergeten voor mijn familie in het buitenland en ben erg blij dat ik ze snel krijg van Holland Geschenkpakket! Er is een mooi aanbod aan cadeaus uit de Webshop. Ze kwamen goed verpakt en veilig op mijn adres aan. Ik raad aan om vanaf hier te bestellen als je Nederlandse cadeaus moet kopen, maar niet genoeg tijd hebt om persoonlijk te winkelen. De kwaliteit is beter in vergelijking met anderen waar ik heb gewinkeld. Origineel I forgot to get gifts for my family abroad and am very happy to get them quickly from Holland Geschenkpakket! There is a nice selection of gifts from the Webshop. They came well-packaged and safe to my address. I recommend ordering from here if you need to shop for Dutch gifts, but do not have enough time to shop in-person. The quality is better compared to others I’ve shopped from.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid