facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holland Campers

Holland Campers

Info

Verhuur van luxe campers in Zuid-Holland. Géén vaste wisseldagen en een gratis proefrit, dat is pas vrijheid!



"Camperverhuur is pas vrijheid, wanneer je elke dag van het jaar kan vertrekken en/of thuiskomen. ‘S-morgens al om 8:00 uur de camper kunnen ophalen en pas om 17:00 uur terugbrengen. Alle campers volledig ingericht, automaat en airco, bestuurbaar met B-rijbewijs. Enkele campers waarin huisdieren meekunnen."

"Camperverhuur is pas vrijheid, wanneer je elke dag van het jaar kan vertrekken en/of thuiskomen. ‘S-morgens al om 8:00 uur de camper kunnen ophalen en pas om 17:00 uur terugbrengen. Alle campers volledig ingericht, automaat en airco, bestuurbaar met B-rijbewijs. Enkele campers waarin huisdieren meekunnen."
Adres: Middenweg 16, 2291HX Wateringen
Telefoonnummer: 0881122660
Stad: Wateringen
Route: Middenweg 16
Postcode: 2291HX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trouwauto's Route 66 Trouwauto's Route 66 496 meter Verhuur van Amerikaanse oldtimers voor jullie bruiloft en de mooiste dag van jullie l...
Recensies
Heerlijke campervakantie Bretagne, Normandie, Biarritz, Baskenland, Bilbao, Santiago de Compostela gehad mede dankzij de goede zorgen van Wilfred Gewéldige service, gewéldige camper!!
Top ervaring voor de 2e keer bij Astrid en Wilfred. Mooie campers, goede service en prima communicatie via mail rond halen en brengen! Soms is het gewoon af…dikke 10 !
In juni 2022 op reis geweest via Nederland, Duitsland, Denemarken naar Noorwegen en terug in drie weken tijd. Enorm genoten en wat een hele gave en super ervaring om dit met een camper te doen/ Heel blij met de topservice van Holland Campers en de goede camper, op en top geregeld. Daarnaast begint de hele voorpret ruim voor de vakantie, goede informatie en ook zeker de proefrit werden als zeer nuttig en prettig ervaren. Dubbel en dwars het aanbevelen waard, dank Wilfred en Astrid Groet Marco, Esthelle en Koda
Samen met manlief voor de tweede keer op pad geweest met de Camper. Deze hebben we net als verleden jaar gehuurd bij Holland Campers Wateringen De Campers zijn gloednieuw of een paar jaar oud en zo volledig ingericht en goed onderhouden perfect. Vorig jaar namen we onze tuinstoelen mee maar dat is niet nodig die van Wilfred zitten perfect. De service de uitleg top. De vrijheid die je hebt met een Camper ja wat kan ik er van zeggen gewoon een keer doen. Kleding mee eten mee romantisch lichtje voor s’avond buiten. En je reis kan beginnen.
Campertraining en heerlijke campervakantie. Naar aanloop van onze campervakantie een campertraining gevolgd bij Wilfred van Luik van Holland Campers. Behalve een nuttige en leerzame ochtend ook een hele leuke ochtend gehad met rij training op de weg maar ook met manoeuvreren. Wilfred geeft op een leuke en prettige manier les met duidelijke uitleg en nuttige tips voor onderweg. Na de training te hebben gevolgd zijn we 3 weken lang nog meer zelfverzekerd de weg op gegaan richting noord Italië met een mooie volledig uitgeruste Adria Coral 600 SL. Vanaf het begin tot en met de afhandeling van de huur is alles tiptop geregeld. Alles tezamen maakte dat voor ons een zeer ontspannen vakantie. We hebben op mooie bergwegen gereden en op fijne plekken gestaan op zowel campings als camperplaatsen. Dit was een hele gave vakantie met de camper en wij komen zeker terug bij Wilfred en Astrid van Holland Campers Wateringen.
Net terug van 3 weken winter camperen met een geweldige camper van Holland Campers. Mooie camper compleet ingericht super service. Een echte aanrader!!!
We hebben een prive camper training gevolgd bij Wilfred !! wat een geweldige ervaring was dat!! Mijn vrouw begon vanuit Wateringen met rijden. Ze zag er erg tegenop maar reed snel en makkelijk weg met de camper. In Hoek v Holland mochten we diverse oefeningen doen. We hebben samen veel gelachen en geleerd. Wilfred is een enorme gezellige rustige man met goede adviezen. We kijken er enorm naar uit om in mei met de gehuurde camper van Holland campers op pad te gaan
Op 25 maart 2023 heb ik de individuele rijvaardigheidstraining voor campers gevolgd. Een halve dag intensief les gehad van Wilfred. Hij is een geweldige leermeester, stelt je op je gemak en geeft waardevolle tips. Ik had dit absoluut niet willen missen en ga nu met veel meer zelfvertrouwen achter het stuur van mijn nieuwe camper. Ik kan iedereen deze training van harte aanbevelen. Gewoon doen!
Ik had een 3 1/2 uur durende campertraining geboekt bij Wilfred. Wat een leuke ervaring om te rijden in een compact camper. Ontvangst met koffie, uitleg van de verschillende verkeersborden, waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden en rijden maar. Na deze ochtend weet ik het zeker: Rijden in een camper is zeker niet zo moeilijk als dat ik had gedacht. Ik kan het iedereen aanraden, die van plan is om met een camper op vakantie te gaan en, net als ik, geen ervaring heeft met camper-rijden.
Ter voorbereiding op onze eerste campervakantie hebben we een campertraining gedaan bij Holland Campers, een van de weinige aanbieders waar je een training kunt volgen zonder een eigen camper nodig te hebben. Deze training hebben we als zeer nuttig, maar ook heel leuk ervaren. De training begon met een stukje theorie, met name over verkeersborden waar je als bestuurder van een personenauto gauw overheen kijkt, maar die voor een camper van cruciaal belang kunnen zijn. Daarna volgde het praktijkgedeelte, dat bestond uit een deel op de openbare weg en een deel rijvaardigheidstraining en bijzondere verrichtingen op een parkeerterrein. Door deze combinatie worden zowel vaardigheid als inzicht geoefend. Wilfred geeft de training met een goede mix van rust en humor en hij weet zijn cursisten goed in te schatten. We kijken met plezier terug op de training en met vertrouwen uit naar onze reis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid