facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holland Bouwregie

Holland Bouwregie

Info

Het ontwerpen van bouwtekeningen, vergelijken van offertes, begeleiden van bouwprocessen, bouwprojecten en aanbestedingen.

Geschiedenis

Bouwmanagement is onze passie. Of wij nu het gehele bouwproject begeleiden of een onderdeel ervan. U vindt alles onder één dak bij Het Hollandsch BouwKundig Adviesbureau B.V.

Alles begint met een plan. De nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand, de renovatie van uw bedrijfsonderkomen, het plaatsen van een dakkapel of het bouwen van een aanbouw. Dit zijn zeer uiteenlopende projecten, maar één ding hebben deze projecten gemeen. Ze beginnen met een gedetailleerde tekening van de situatie. De bouwtekening is het uitgangspunt en geeft vertrouwen voor een goed verloop van de verdere werkzaamheden. Met een tekening in de hand kunt u een offertevergelijk doen bij verschillende aannemers. Zij kunnen alleen met de tekening een duidelijk beeld schetsen van wat u en hun te wachten staat. Een duidelijke offerte die vergelijkbaar is met de offerte van de andere aannemers. U kunt zo appels met appels vergelijken in plaats van met peren. De tekening geeft u vertrouwen voor een goed verloop van de verbouwing. Het Hollandsch BouwKundig Adviesbureau B.V. ontwerpt deze bouwtekening graag voor u. Goed plan!

Adres: Dokweg 33-B, 1976 CA IJmuiden
Telefoonnummer: 0255707850
Stad: IJmuiden
Route: Dokweg 33-B
Postcode: 1976 CA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tegelzetbedrijf m zeilmaker Tegelzetbedrijf m zeilmaker 324 meter Vooral uw tegelwerken toitel badkamer keuken vloeren
Van Geijtenbeek Verbouwingen Van Geijtenbeek Verbouwingen 764 meter Aannemer/ All-round timmerman. Voor alles in, aan en om uw huis! (Gespecialiseerd in ...
Bouwbedrijf Vlieland Bouwbedrijf Vlieland 819 meter Wij zijn een bedrijf wat veel kennis in huis heeft. Denk hierbij aan aanbouw, verbo...
Lukkienbouw Lukkienbouw 931 meter Of het nu gaat om complete renovaties, nieuwbouw, restauratie,kleinschalige verbouwin...
Praxis IJmuiden Praxis IJmuiden 1 km Ik ga speciaal naar ijmuiden naar de praxis . Wat een aardig en behulpzaam personeel ...
De Klussenier Mark Raspoort De Klussenier Mark Raspoort 2 km Mark heeft bij ons een verbouwing uitgevoerd van de slaapkamer. Alles is naar onze gr...
Recensies
Wij zijn ondersteund door Rob Brandjes van Holland Bouwregie, voor het maken van tekeningen en het indienen van de aanvraag voor onze dakopbouw. Rob werkt professioneel, is vriendelijk in de omgang en heeft een duidelijke open communicatie. Er wordt meegedacht en advies gegeven bij het maken van keuzes. Ze gaan zorgvuldig te werk en komen afspraken na. Er wordt tijdig contact opgenomen bij onduidelijkheden. Wij zijn erg tevreden over de werkvorm van Holland Bouwregie en zullen hen zeker aanraden.
Holland Bouwregie heeft me vlot en doeltreffend geholpen met het verkrijgen van een vergunning en het was fijn die zorg uit handen te kunnen geven. Ze hebben voor mij het ontwerp, de bouwtekening en de constructieberekening gemaakt en vervolgens de aanvraag ingediend. Alles doelgericht en keurig onderbouwd. Fijn adres en fijn contact gehad.
Bij Holland Bouwregie onze bouwtekeningen laten maken. We hebben fijn contact gehad, zijn erg meedenkend. Ze hebben voor ons alles geregeld van bouwtekening, vergunningen tot aannemer. Holland Bouwregie bedankt voor deze samenwerking!
Dakopbouw laten tekenen door Holland Bouwregie, zeer tevreden over de werkwijze en open communicatie. Korte lijnen met hun en je merkt aan alles dat ze deskundig zijn. Kortom, zeer tevreden over het verloop van dit traject.
Zeer tevreden hoe zij mij geholpen hebben met dakopbouw aanvraag. Zowaar binnen de termijnen vergunning verkregen.
Holland Bouwregie heeft voor ons bouwekeningen gemaakt en de omgevings vergunning aangevraagd voor een opbouw in ijmuiden. Een zeer fijne duidelijke en vooral snelle afhandeling. Rob is een prettige, sociale man om mee te werken. Het contact verliep soepel. Dank voor de samenwerking. Mochten wij in de toekomst weer gaan verbouwen nemen wij contact op.
Mooi verkooppraatje maar doen valse beloftes. We zochten een constructiebureau en eindigden met een tekening van 5000 euro die we voor 150 euro hadden kunnen/moeten krijgen.
Zeer fijn contact en snelle service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid