facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holistisch Coach

Holistisch Coach

Info

Esther Fokkens geeft coaching en healing sessies met als uitgangspunt je in contact te laten komen met jouw zelf helend vermogen, dit kan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als op het spirituele vlak zijn.

Geschiedenis

Ik ben coach, healer, ondernemer en super gedreven om mensen in hun power te laten komen. Jarenlang heb ik niet in mijn eigen power geloofd en liep ik er zelfs voor weg. Probeerde in het maatschappelijke plaatje te passen en zo mijn leven in te vullen. Ik was succesvol ondernemer, maar ik was niet bij mijn echte eigen kracht, het was een hol gevoel, iets waar ik steeds de gaten moest vullen.

Als kind had ik altijd een sterke band met de natuur, ik kon uren door de weilanden lopen of ik was op het water in mijn kajak te vinden. Hier voelde ik me thuis, hier voelde ik mij fijn. Als gevoelig meisje merkte ik dat ik de wereld best hard vond, al jong maakte ik tekeningen voor Greenpeace en schreef ik protestsongs, alhoewel er waarschijnlijk ook veel protest was op mijn gezang, want dat was niet 1 van mijn kwaliteiten ;-)

Tijdens deze jonge jaren maakte ik ook voor het eerst kennis met healing. Mijn nichtje had op een dag hele erge buikpijn en voelde zich echt niet goed. Vanuit een “oud” weten zei ik tegen haar kom maar en legde mijn handen op haar buik en begon met healing. De buikpijn ging over en we konden dus verder met spelen ;-)
In de jaren die volgden raakte ik beetje bij beetje verwijderd van dit meisje dat zo dichtbij haar natuur zat. Het leven gebeurde en ik ging me focussen op andere zaken die belangrijk waren, ik werd verliefd, trouwde, startte een bedrijf en kreeg een prachtige zoon. Een kloppend plaatje zou je zo zeggen, maar voor mij klopte het niet.
Ik was gaan leven zoals ik dacht dat de maatschappij dit van mij wilde. Maar mijn hart zat er niet in, ik was door allerlei omstandigheden ver bij mijn eigen kracht vandaan geraakt en voelde me leeg, waardeloos en uitgeput.
Het materiele wat ik vergaard had bracht me niks en helaas pakte mijn relatie ook niet uit zoals ik gehoopt had. Ik raakte de bodem en was op, helemaal op.

Vanaf dat moment heb ik besloten dat ik zo niet langer door wilde. Ik ben weer gaan “ontwaken”, heb spirituele cursussen en opleidingen gevolgd, ik heb healers bezocht om mij te helpen om weer in mijn power te komen, van waaruit ik weer naar mijn eigen intuïtie luister. Ik laat mij niet meer leegzuigen door mijn omgeving, bepaal mijn eigen normen en waarden en bewaak mijn grenzen goed. Mijn plezier en levenslust heb ik weer gevonden, mijn plek op deze aarde.

Ik weet als geen ander dat het leven veel kan zijn, dat het je kan overweldigen. Maar tevens weet ik ook dat wat er voor jou op dit moment ook speelt, dat jij een keuze hebt hoe je hiermee om gaat. Jouw systeem gaat altijd uit van wat het beste is voor jou, je bezit een zelfhelend vermogen.

Kies er op dit moment voor om jouw systeem te vertrouwen en te kijken wat het je aangeeft! Waar in je leven mag er wat veranderen, zodat je weer met meer vreugde en plezier door je leven kan gaan!

Mijn missie is, “mensen een kickstart geven zodat zij weer bij hun zelfhelend vermogen uit kunnen komen! “

Adres: de Ruyterstraat 60, 1792 AK Oudeschild
Telefoonnummer: 0611927559
ln.snekkofrehtse@ofni
Stad: Oudeschild
Route: de Ruyterstraat 60
Postcode: 1792 AK



op zoek naar gerelateerd: holistisch coachen betekenis, opleiding holistisch lifestyle coach, holistisch coachen vacature, holistische levensstijl, holistisch coachen eindhoven, holistische genezer, holistic life coach, holistisch werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid