facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holistisch Coach en Bewustzijnstrainer

Holistisch Coach en Bewustzijnstrainer

Info

Hoe zou je graag willen leven en waarom doe je dat nog niet? Krijg inzicht in jouw gedrag en overtuigingen en herprogrammeer jouw levenswijze liefdevol.

Geschiedenis

Inzicht krijgen in hoe je lichaam, geest en ziel samenwerken en wat je daar nu praktisch mee kunt. Wordt je bewust van jouw optimale leven en leer hier naar te handelen.

Adres: Kruisvennendijk 8, 6035 RT Ospel
Telefoonnummer: +31 06-24683819
Stad: Ospel
Route: Kruisvennendijk 8
Postcode: 6035 RT


Recensies
Ik heb Grietje in persoonlijke sessies en in webinars meegemaakt. Ze is een stralende, inspirerende, invoelende vrouw. Ze kan heel goed luisteren en voelt heel goed aan wat voor patronen er onder de vragen zitten, en weet zo bij de kern te komen. Ze werkt vanuit een voelbare passie en liefde voor mensen. Heel blij met Grietje en de inzichten die ze mij gegeven heeft!
Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de Quantum Soul Experience. Ik kreeg nieuwe inzichten, werd opgeschoond van oude programma's, ontving nieuwe energie en voel me lichter en ruimer . Ik kan nu meer bij mezelf blijven en maak een sprong in mijn ontwikkeling. Dankbaar.
Wat een geluk heb ik dat Grietje Voeten mijn zus is! Zelf ben ik moeder van 3 kinderen en vraag ik regelmatig om hulp bij haar. Omdat Grietje snel inzicht in de situatie geeft kun je zelf ook snel aan de slag met je issues. Al heel vaak heb ik door Grietje inzicht gekregen in bepaalde gedragingen van mijzelf of de kinderen waar we last van hadden. Omdat Grietje zowel Holistisch coach is als kindertolk, kan zij je een beter zicht geven op waarom het soms niet soepel verloopt in jouw leven, in je relatie, in je gezin of in het leven van je kinderen. Ik stuur altijd al mijn kennissen en vrienden door naar haar omdat ik weet hoe effectief Grietje te werk gaat. Ze is niet alleen een hele positieve, lieve en warme vrouw, ze is ook een geweldige coach die je weer helpt om terug te keren naar de meest optimale versie van jezelf! Bij mij werkt het altijd!
De ervaringen die ik heb met de services van Grietje zijn uitzonderlijk! Haar liefdevolle, recht door zee high-vibe guidance en blessings hebben de feel en koers van mijn leven enorm positief beïnvloed. Een feest van dankbaarheid dat ik haar unieke, lichte en krachtige visie heb mogen leren kennen en steeds meer eigen heb kunnen maken. Dit gun ik iedereen!
Grietje geeft op een natuurlijke, liefdevolle manier inzicht in mijn overtuigingen en soms diepgewortelde patronen. Zowel op emotioneel als lichamelijk vlak kan ik oprecht zeggen dat er wonderen zijn gebeurd. Na ieder bezoek voel ik me lichter, opgeruimder en stralender. Dankbaar dat ik Grietje enkele jaren geleden heb mogen ontmoeten. Ik gun iedereen zo'n mooi cadeau aan zichzelf! Geniet ervan!
Ik vind Grietje echt een vakvrouw. Hoewel ze heel bescheiden is : de eigenschappen die ik zo fijn vind aan haar zijn: empathie, geruststellend, zachtheid, en haar lekkere babbel. Ze is altijd vrolijk en heeft duidelijk zin in haar werk! Ik voelde al vanaf minuut 1 dat ik bij haar in goede was.
Vanaf het eerste gesprek voelde ik dat het goed zat. Grietje had meteen een geweldig gevoel voor wat ik nodig had. We konden vrijwel direct inzoomen op het belangrijke stukje voor mij en hierdoor heb ik ook meteen enorme resultaten bereikt. Ik ben bijzonder blij dat ik haar op mijn pad kreeg. Ieder gesprek met haar lucht op, geeft me inzichten en motivatie. Ik ben meer mezelf geworden door haar. Highly recommend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid