facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hokkeling en Huibers Praktijk voor Fysiotherapie

Hokkeling en Huibers Praktijk voor Fysiotherapie

Info

Hokkeling & Huibers is een moderne praktijk voor fysiotherapie waar kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht centraal staan.

Geschiedenis

Het menselijk lichaam is gemaakt om lekker te bewegen. Heeft u klachten aan spieren, pezen, zenuwen of gewrichten? Omdat u ouder wordt, een blessure hebt opgelopen of vanwege een andere oorzaak? Voor behandeling en begeleiding kunt u terecht bij Hokkeling & Huibers in Ermelo. Onze fysiotherapeuten en manueel therapeuten helpen graag om uw lichaam, uw bewegen en uw leven weer in balans te krijgen. Zodat u weer voluit kunt leven, liefst zonder pijnklacht of beperking.

Sinds 1992 kozen duizenden inwoners van Ermelo voor Hokkeling & Huibers als hun behandelaar.

Het team van Fysiotherapie Hokkeling en Huibers bestaat uit 11 enthousiaste fysiotherapeuten en 2 administratieve medewerksters.

Hokkeling & Huibers is een moderne praktijk voor fysiotherapie waar kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht centraal staan. We denken heel nadrukkelijk vanuit het belang van de patiënt. We voelen ons betrokken bij u als persoon en bij uw hulpvraag. Samen bepalen we hoe u het best kunt werken aan herstel. We bieden u zoveel behandelsessies als u nodig heeft, maar nooit meer dan noodzakelijk. Eventueel overleggen we met uw huisarts, uw specialist of een andere externe partij.

Heeft u COPD? Diabetes? Of lage rugklachten? Bij Hokkeling & Huibers kunt u terecht voor een Beweegprogramma gericht op uw aandoening. Wij laten u ervaren dat verantwoord bewegen ook met uw (chronische-) aandoening mogelijk is.

Kleine groep, deskundige begeleiding

U traint onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten en in een kleine groep, samen met andere mensen die vergelijkbare klachten hebben. Zo verbetert u in een veilige omgeving en een prettige sfeer uw gezondheid en welbevinden.



"Het menselijk lichaam is gemaakt om lekker te bewegen. Heeft u klachten aan spieren, pezen, zenuwen of gewrichten? Omdat u ouder wordt, een blessure hebt opgelopen of vanwege een andere oorzaak? Voor behandeling en begeleiding kunt u terecht bij Hokkeling & Huibers in Ermelo. Onze fysiotherapeuten en manueel therapeuten helpen graag om uw lichaam, uw bewegen en uw leven weer in balans te krijgen. Zodat u weer voluit kunt leven, liefst zonder pijnklacht of beperking.Sinds 1992 kozen duizenden inwoners van Ermelo voor Hokkeling & Huibers als hun behandelaar.Het team van Fysiotherapie Hokkeling en Huibers bestaat uit 11 enthousiaste fysiotherapeuten en 2 administratieve medewerksters."
Adres: Badhuisweg 6, Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 563 777
Stad: Ermelo
Route: Badhuisweg 6


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 19:00
Dinsdag: 07:45 - 21:00
Woensdag: 07:45 - 21:00
Donderdag: 07:45 - 21:00
Vrijdag: 07:45 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Ermelo oude Telgterweg, Manueel therapeut Ermelo, Kinderfysio Ermelo, Badhuisweg, Ermelo, Van Olffen Ermelo, Fysiotherapie Harderwijk, Prins en Staal, Ben van Olffen fysiotherapeut
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysio-Ermelo Prins & Staal Fysio-Ermelo Prins & Staal 565 meter Zeer fijnr plek om te sporten!!
Domini Kinderoefentherapeut Domini Kinderoefentherapeut 834 meter Domini Meijer is al ruim 12,5 jaar werkzaam als kinderoefentherapeut in haar praktijk...
Fysiotherapiepraktijk Ermelo Fysiotherapiepraktijk Ermelo 2 km Fysiotherapiepraktijk Ermelo is een Pluspraktijk die zich naast algemene fysiotherapi...
Recensies
Zeer teleurgesteld in meneer van Deursen. Ondanks dat ik een hernia vermoedde bleef hij zeggen dat de oorzaak lag in de piriformis. Na onderzoek door een neuroloog en langere tijd verkeerde oefeningen doen die het erger hebben gemaakt is nu gebleken dat het toch een hernia is. Ik snap niet dat je met 100% zekerheid kan zeggen dat het geen hernia is en er dan toch naast zitten. Misschien de volgende keer gewoon doorverwijzen voor een MRI scan in plaats van gokken met iemand zijn gezondheid.
Had 3 jaar pijn in mijn heupen. Bij verschillende fysiotherapeuten geweest en de behandelingingen werkte niet. Kom ik bij deze praktijk. 2 behandelingen gehad en ben nu volledig pijn vrij. Echt een wonder! Super bedankt nogmaals.
Zeer goede fysiotherapeut erg vriendelijke mensen. Top!!
Zeer ervaren therapeuten en word altijd goed en vriendelijk geholpen. Erg blij met deze praktijk *****
Aardige secretaresse, heel behulpzaam en volgen corona regels goed!
Wat commercieel ingesteld. Beetje 'nummergevoel'.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid