facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hogerheijdes Lichtpaleis

Hogerheijdes Lichtpaleis

Info

Passie voor belichting.

Geschiedenis

Licht en techniek zijn onze grootste passie

Adres: Breedstraat 7, Zierikzee
Stad: Zierikzee
Route: Breedstraat 7


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Galerie BuB-Art Galerie BuB-Art 199 meter Mooie en sfeervolle galerie met wisselende kunstenaars. Zowel lokaal als internationa...
Pop up den Haene Pop up den Haene 246 meter Prachtig Historisch gebouw
Plein Montmaertre Plein Montmaertre 246 meter Leuk plein. Ook voor kleine kinderen, vanwege de fontein waar ze eventueel in kunnen ...
Sint Zierikzee Sint Zierikzee 1 km Wilt u tijdens Sinterklaas echte zwarte pieten bij u thuis voor een onvergetelijke pa...
Zeelandbrug Zeelandbrug 5 km Prachtig kunstwerk over de Oosterschelde. Als de brug even open staat heb je tijd om ...
De Klankentent De Klankentent 9 km Brechtje Romeijnders geeft ontspannende sessies met klankschaal, windgong en handpan....
Recensies
Al diverse keren geprobeerd om LED lampen te dimmen, maar elke keer weer een drama. Brommen en/of flikkeren. Via deze site eindelijk oplossingen die werken. Zowel de 12V LED dimmer als de step dimming spots zijn succesvol. Verder prima winkel, heb alle bestellingen op tijd binnengekregen en nooit problemen. Betalen via iDEAL op de website op je mobiel werkt niet goed. Je moet het dan nog handmatig overmaken.
Ik bestel hier al jaren, en naar volle tevredenheid. De lampen die TopLEDshop verkoopt geven over het algemeen echt mooier licht met een betere kleurherkenning dan die van andere merken. Ik heb er veel geprobeerd maar kom steeds weer terug bij deze winkel.
Al een paar keer wat besteld, tot nu toe prima ervaringen met de webshop en de gekochte producten. Laatste bestelling: LED Lamp 12V COB, 6W, Warmwit, MR16, dimbaar, CRI 90. Geeft een aangenaam lichtbeeld, degelijke keramische uitvoering. Gisteren besteld, vandaag geleverd.
Ik schrijf niet snel een negatieve review maar na de aankoop bij Topledshop voel ik me enorm bedonderd. Ik heb topledshop online gevonden en gebeld voor advies. Ik heb Frank Meijs, eigenaar, telefonisch gesproken en nadat hij mij prima had geadviseerd heb ik voor €630 aan ledstrips, transformatoren en een dimmer gekocht. Na installatie bleek 1 ledstrip en 1 transformator kapot te zijn en heb hiervoor meerdere keren tevergeefs gemaild en gebeld. Ik heb uiteindelijk ergens anders deze materialen gekocht en, behalve €120 extra kosten, is er ook kleurverschil. Slecht bedrijf, slechte materialen en nog slechtere service.
Zojuist de 10 graden LEDs gekocht. Deze zouden een scherpe lichtbundel hebben van 10 graden. Helaas komt 120 graden meer in de buurt. Na enkele keren over en weer gemaild te hebben, heeft topledshop mijn geld terugbetaald. Ze gaan de LEDs laten onderzoeken door een onafhankelijk instituut. Goede service en prima oplossing.
Duidelijke website met goede uitleg, 2 x bestelling gedaan en telkens nog dezelfde dag verstuurd. Goed verpakt, met bedankkaartje erbij. Verzendkosten naar België zeer schappelijk 1 x verzendkosten betaald, de 2de keer was het gratis omwille van grotere bestelwaarde. Prima !
Duurde drie weken voordat ze retourzending hadden verwerkt. Dan durven ze een doosje in rekening te brengen wat hier al gescheurd binnen kwam! Telefonisch zijn ze moeilijk bereikbaar en op mails wordt ook nauwelijks gereageerd. Slechte reviews op eigen website worden niet geplaatst! Geen aanrader bedrijf heeft nog nooit van klantenservice gehoord.
Led lampjes besteld. Communicatie met de shop verloopt goed, snelle levering en cordate beantwoording van emails. Lampjes zelf zijn tot nu toe van goede kwaliteit. Mooi alternatief voor de geijkte merken zoals Philips/Osram. De Duo Tone GU10 dimbare led lijkt wel een conventionele halogeenspot!
Let op niet betrouwbaar,ze leveren producten die niet kloppen met wat besteld is.Als je hier over klaagt krijg je een hele aardig mail terug met een verontschuldiging en of je de bestelling retour wilt zenden.Dit omdat de ervaring is van hun is dat er bij vooraf opsturen zij hun producten niet meer terug krijgen.Dus lampjes retour en vervolgens reageren ze niet meer op mail en dus weg geld en geen lampjes.UPDATE.2 Dagen later toch ineens 3 van de 4 bestelde lampjes binnen.
Eind augustus 12 LED lampjes 12V, 1,2W, G4 Warm wit gekocht. De eerste was al bij aankomst kapot. De afgelopen maanden zijn er al 4 kapot gegaan. Waardeloze troep.Dus beslist niet kopen, is zonde van je geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid