facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hogerbrug & Kloth Tandartsen

Hogerbrug & Kloth Tandartsen
Adres: koninginnenweg 101, 3261 CB Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31652455122
Stad: Oud-Beijerland
Route: koninginnenweg 101
Postcode: 3261 CB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 20:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 12:00

Recensies
Alleen op geld uit, Geen begrip voor de klantsituatie. Zelf mag je altijd wachten, want de afspraak start nooit op tijd. Maar als je een keer iets bij hun vergeet krijg je direct een dikke factuur. Jammer dat de commercie de overhand heeft gekregen en de relatie niet belangrijk is.
Superfijne Tandartsenpraktijk Wij zijn zelf al 11 jaar woonachtig in Breda maar zijn hier zo tevreden dat wij speciaal naar Oud-Beijerland komen voor controle en behandeling. We hopen dat nog lang te mogen doen. Vooral de persoonlijke benadering kunnen wij erg waarderen.
Eigelijk geen ster.mn dochter een afspraak gemaakt in de ochtend. 9.15 ,maar ze krijg heel vroeg een telefoontje van de instelling waar de stage loopt of ze nu kan beginnen ivm 2 nieuwe corona patenten..ze is per direct weg gegaan naar haar stage .wat gebeurd,tandarts brengt 100 euro in rekening om dat ze niet is geweest.24 uur van tevoren af melden?!?! Hoe kan je dat doen als je anderhalf uur van tevoren o opgeroepen wordt..HOGERBRUG..JULLIE MOESTEN JE SCHAMEN Zeker geld nodig jullie... H.keijzer.
Professionele praktijk met gemoedelijke sfeer. Personeel is aardig en denkt met je mee. Goed bereikbaar, zowel telefonisch als fysiek.
Prima tandarts
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid