facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofweb

Hofweb

Info

Biologisch, Direct van de Boer! www.hofweb.nl

Geschiedenis

Fair trade dichtbij! Mooie biologische 'vers, direct van de boer' producten via www.hofweb.nl bij u als consument op het bord terecht laten komen.

'Onze' boeren telen namelijk zo veel moois waar wij als Hofwebbers ontzettend enthousiast van worden.

Dat enthousiasme slaat in eerste instantie op de verse kwaliteit, maar blij worden we ook van de transparante en eerlijke handel.
Stel u koopt een fijne bloemkool bij ons van teler Rik voor € 1,69.
Wij kopen deze dan in voor € 1,-.
Had Rik de bloemkool aan de groothandel verkocht, dan kreeg hij waarschijnlijk 50 á 75 cent en betaalde u € 1.99.

Daarom vinden wij het fijn als u bij ons koopt: Rik een mooie prijs, u een super verse bloemkool. Iedereen blij dus, inclusief het milieu én de toekomst!

We verkopen niet alleen groentes en fruit, maar een totaalassortiment biologische lekkernijen. Boeren kaas, vers kwaliteitsvlees, 'Chicks on the move' eieren (heel bijzonder), smaakvolle zuivel, écht brood, maar ook verantwo
ord wc-papier, rijst, chips, koekjes, vers geperste boomgaardsappen... en nog veel meer!
Uw online bestelde boodschappen bezorgen wij uiteraard thuis, op het werk of op een Hofweb afhaalpunt bij u in de buurt.

Uw gekochte (seizoens) producten worden begeleid door de lekkerste recepten, waarvan de ingrediënten in één klik te bestellen zijn, super handig!

Hofweb ook ervaren? Neem gerust een kijkje bij ons op www.hofweb.nl



"Biologische supermarkt die bij je thuisbezorgd. Vers direct van de Biologische boer door Hofweb bezorgd."
Adres: Prof. zuurlaan 23, 8256 PD Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0321-333 669
ln.bewfoh@ofni
Stad: Biddinghuizen
Route: Prof. zuurlaan 23
Postcode: 8256 PD



op zoek naar gerelateerd: hofweb bezorgkosten, info hofweb nl, hofweb recepten, hofwebwinkel bestellen, hofweb vacatures, biologische boodschappen online bestellen, afhaalpunten hofweb, webwinkel biologische producten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flevosap Flevosap 1 km Flevosap appelsap is het lekkerste wat er is. En wat mij ook aanspreekt is de puurhei...
sLandsBeste sLandsBeste 1 km 'sLandsBeste vindt u bij speciaalzaken door heel Nederland en ligt dus niet in de Sup...
Cafe Restaurant 't Olde Regthuys Cafe Restaurant 't Olde Regthuys 15 km Heerlijk een broodje beenham mogen eten, zelden zo'n lekker broodje gehad. Vriendelij...
Recensies
Sinds een paar maanden koop ik de meeste van mijn boodschappen bij Hofweb, biologisch direct van de boer. Heel blij mee! Ik bestel bij echte mensen met liefde voor hun producten en voor hun klanten en niet bij een anoniem bedrijf met alleen een naam. Zo voelt dat voor mij. Het is elke week een feestje om de spullen te ontvangen. Dank voor de mooie producten, de ruime keus en de menselijke benadering van jullie klanten. En ook heel leuk om te vermelden is dat er heel wat producten voordeliger zijn dan in de supermarkt en dan nog biologisch ook! Heel blij en dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Ik beveel Hofweb van harte aan.
Sinds 8 maanden bestel ik regelmatig boodschappen bij Hofweb. Vandaag weer een paar kratjes vol heerlijke verse gekoelde groentes, fruit en kaas bezorgd gekregen door een vriendelijke en behulpzame medewerker. Alles altijd super in orde. Ik ben zeer tevreden!
Het voelt iedere week weer als een cadeautje om de dozen vol vrolijk gekleurde verse groentes, fruit en andere producten te ontvangen, met gelukkig weinig plastic afval. Alles is heerlijk vers en smaakvol. En het belangrijkste is natuurlijk dat we hiermee een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.
Super fijne winkel met een breed assortiment en altijd heerlijke producten! Klantenservice en de bezorging is altijd tip top in orde, al met al dik verdiende 5 sterren!!
1 keer ervaring augustus 2022 De geleverde producten waren top. Echter gewichten geleverde producten vlees zwaar onder betaalde gewicht. Vb varkenshaas 188 gr ipv betaalde 300 gram. Klantenservice vriendelijk echter er moet meermaals gemaild worden om te komen tot antwoord/oplossing. Na 1 keer bestellen dan ook gestopt. Jammer
Wij gebruiken Hofweb voor onze wekelijkse grote inkopen. Altijd verse producten, persoonlijke service door o.a. de vriendelijke bezorgers we kregen een klein fruitmandje voor de geboorte van ons dochtertje!, ruim assortiment, goede duidelijke planning rondom bezorging. Wij zijn zeer tevreden.
Wij zijn gek van hofweb. Heerlijke producten. Ja het kost wat, maar ik ben er elke keer heel blij mee. Onze bezorger Mark is super vriendelijk en altijd perfect op tijd. Hofweb is duidelijk in wat je kunt verwachten en dat vind ik heel fijn. Soms is een product op. Het wordt dan vervangen of van de bon afgehaald. Tja zo werkt dat met natuurlijke producten. Onze dochter 6 maanden is ook gek van de biologische verse groenten. Ga zo door hofweb!
Producten zijn altijd goed, mocht er iets zijn dan snelle en betrouwbare service! Bezorgen ook niets op aan te merken. Zou het zeker aanraden.
Net de groenten, fruit, enz. van vriendelijkeErwin ontvangen. Alles ziet er mooi en lekker uit. De bestelling was mooi op tijd gebracht. Op de website staat ook goede informatie over o.a. ingrediënten en ...lekkere recepten. Bedankt.
De allerleukste chauffeur natuurlijk! En de heerlijkste verse appelsap Ontbijtkoek, Bananen Choco Orange koekjes En ook nog eens biologisch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid