facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofstra | Rooks

Hofstra | Rooks

Info

HOFSTRA | ROOKS assurantie- en adviesbureau

Geschiedenis

Onafhankelijk assurantie- en hypotheekadvies.



"Onafhankelijk tussenpersoon voor verzekeringen en hypotheken"
Adres: Geert Wolter Smitweg 16, 8435 WG Donkerbroek
Telefoonnummer: 0516 491238
Stad: Donkerbroek
Route: Geert Wolter Smitweg 16
Postcode: 8435 WG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:15
Dinsdag: 08:30 - 17:15
Woensdag: 08:30 - 17:15
Donderdag: 08:30 - 17:15
Vrijdag: 08:30 - 17:15


op zoek naar gerelateerd: Hypotheek Oosterwolde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Business Organization Business Organization 588 meter Problemen met zaken die nodig zijn voor het voeren van een onderneming? Administratie...
Grasjan.nl Grasjan.nl 674 meter Grasjan.nl Grasjan adviseert golfbanen sportvelden gemeenten en aannemers in natuurg...
Recensies
Ik kan mij totaal niet vinden in het verhaal van de heer Kuipers. Ik maak al dertig jaar gebruik van de diensten van Hofstra Rooks Assurantie en Adviesbureau en ik heb nog nooit een klacht gehad. Ik heb aanrijdingen, diefstallen, ondergelopen slaapkamervloeren, bliksem inslagen en zo ben ik er vast nog een aantal vergeten meegemaakt en al deze verzekeringskwesties zijn in volle tevredenheid door Hofstra Rooks afgehandeld. Daarnaast heeft Hofstra Rooks ons goed advies gegeven betreffende beleggingsverzekeringen, waardoor ons pensioen redelijk tot goed gewaarborgd is. Ook hebben zij ervoor gezorgd dat ik, als kleine zelfstandige, een betaalbare risicoverzekering voor mijn specifieke werk op maat heb gekregen. Vandaar mijn tegenvraag: Zijn er nog meer mensen die naar alle tevredenheid klant zijn bij Hofstra Rooks ?
Via Hofstra Rooks had ik een diefstalverzekering voor mijn boot en buitenboordmotor afgesloten. Mijn nieuwe buitenboordmotor werd gestolen, maar Hofstra Rooks heeft als tussenpersoon niets voor mij gedaan. Ze wilden bij wijze van coulance een klein bedragje uitkeren, terwijl ik recht had op het volledige bedrag. Na tussenkomst van een juridisch adviseur heb ik het bedrag waarop ik recht had alsnog teruggekregen. Vraag mij af hoeveel mensen nog meer het slachtoffer zijn geworden van dergelijke praktijken.
Ik kan mij ook totaal niet vinden in de reactie van de heer Kuipers. Al jaren zijn wij bij Hofstra en Rooks verzekerd en dit tot volle tevredenheid! Ook wij hebben in de loop der jaren schade's gehad die altijd keurig en adequaat opgelost zijn. Men is altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en ze proberen altijd een goede oplossing te vinden.
Zeer goede afhandeling! Bij vragen staan ze je snel en helder te woord.
Geweldige partij. Altijd alles netjes en snel geregeld. Perfect!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid