facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofstede Nooitgedacht

Hofstede Nooitgedacht

Info

Hofstede Nooitgedacht is een sfeervolle B&B in een monumentale boerderij aan de Boterdijk in De Kwakel. Ook voor high tea, fiets- en wandeltochten.

Geschiedenis

Familie Börger heet je van harte welkom in Hofstede Nooitgedacht, een monumentale boerderij uit 1907 aan de Boterdijk 77 in het Noord-Hollandse dorp De Kwakel. Waar tot 1989 nog koeien sliepen, is nu een luxe Bed & Breakfast verrezen. Onze kamers hebben een kingsize tweepersoonsbed en er is een gedeelde badkamer met douche en toilet. Kom en geniet van een heerlijke nacht, gevolgd door een vorstelijk ontbijt met verse en huisgemaakte boerenproducten. Naast de B&B accommodatie verzorgen wij ook high tea party’s en diverse arrangementen.

Adres: Boterdijk 77, 1424ND De Kwakel
Telefoonnummer: 0297-568566
Stad: De Kwakel
Route: Boterdijk 77
Postcode: 1424ND


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In den Ossewaerd In den Ossewaerd 1 km Een heerlijke B&B. Wij hadden een familiekamer. Deze had een prachtige slaapzolde...
Recensies
Mooie grote kamers in een authentieke boerderij. Er zijn twee escape-rooms.
2 nachten geweest. Super gastvrij. Mooie kamers. Heel relaxed. Schoon en netjes.
Prachtige escape dank daarvoor groet Aad en familie
Super leuke escaperoom!
Mooie locatie met spannende escaperoom
Was gwn een toffe escape room
Vertaald door Google Zeer aardige gastheren. De kamer was erg mooi en het ontbijt was ook erg goed. Ze doen erg hun best om het de gasten naar de zin te maken. Origineel Sehr nette Gastgeber. Das Zimmer war sehr schön und das Frühstück war auch sehr gut. Man bemüht sich sehr um die Gäste.
Vertaald door Google Ontsnap kamer Origineel Escape room
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid