facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofstede Meerzigt

Adres: Zonnenberg 10, 2716 PG Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-3515902
Stad: Zoetermeer
Route: Zonnenberg 10
Postcode: 2716 PG



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Hofstede meerzicht, Hofstede Meerzigt kerst, Hofstede meerzicht valentijn, Valentijnsdiner Zoetermeer, Zonnenberg 10 Zoetermeer, Restaurant Zoetermeer Stadshart, Restaurant Zoetermeer Rokkeveen, Hofstede meerzigt vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hofstede Meerzigt Hofstede Meerzigt 0 meter Op een woensdag naar Hofstede Meerzigt geweest in verband met ons 10 jarig huwelijk. ...
Recensies
Goed, lieve medewerkers en attente medewerkers. Een eet smakelijk en tot volgende keer hand geschreven op de verpakking doet mij veel goed!!
Onlangs de take away service maar eens getest van ons favourite restaurant!! Een absolute aanrader. Een super 5-gangen diner samengesteld met een salade, veloute, zeebaars,kaas en een zoet dessert. Dit alles begeleid met een aantal heerlijke wijnen. Een verrassende super lekkere aanrader.
Prettige ambiance, heerlijk eten, uiterst gastvriendelijke en gezellige gastvrouwen en gastheren. Wij hebben een heerlijke avond gehad, mede mogelijk gemaakt door het personeel van Hofstede Meerzicht.
Heerlijk gegeten, in een sfeervolle ambiance. Nog niet zo lang geopend maar daar is niets van te merken. Kogelbiefstuk, als ossenhaas zo zacht, heerlijke MRIJ burger. Vrolijke bediening. We komen zeker terug. En uiteraard aanbevolen bij familie, vrienden en kennissen.
Gekozen voor het 5-gangenmenu. Elke gang was verrukkelijk en met zorg opgebouwd. Een stukje rundvlees zo apart zacht, een nagerecht met een verrassende cocktail ernaast en een verrassing die pas tijdens het nuttigen ervan duidelijk werd gemaakt. Van begin tot eind een genot!
Vandaag een take-away lunch cadeau gekregen. Ik had aanvankelijk mijn twijfels bij het concept, maar zo'n lunch is dus echt leuk. En lekker.
Weer fantastisch lekker en mooi als vanouds. Smaakkunst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid