facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofmans

"Welkom bij Just Hofmans HuisartsenzorgAl ruim 30 jaar gevestigd in Voorburg.De praktijk is van vader op zoon Hofmans overgegaan.Vanaf september jl. hebben wij meer praktijkruimte, in de buurt van de Savallelaan in Voorburg.U vindt ons nog steeds op de Savallelaan 2, maar daarnaast zijn wij om de Hoek ook gevestigd op Beijnenstraat 2.Met het beschikbaar komen van deze extra ruimte hebben wij ons team verder kunnen uitbreiden waardoor we u meer service kunnen geven en u sneller tot dienst kunnen zijn met al uw gezondheidsvragen!De assistente aan de telefoon zal u vertellen op welke locatie u verwacht wordt, of bij vragen loopt u gewoon even binnen. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!"
Adres: Savallelaan 2 , Voorburg 2273 JX, NL
Telefoonnummer: 070 386 8865
Stad: Voorburg
Route: Savallelaan 2
Postcode: 2273 JX



op zoek naar gerelateerd: Vrouwelijke huisarts Voorburg, Huisarts Voorburg Parkweg, Huisarts Voorburg Willemse, Savallelaan Voorburg, Huisartsenpost Voorburg, Huisartsenpraktijk Savalle Voorburg, GOED Voorburg, Huisartsenpraktijk GOED Voorburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisarts G J C Smid Huisarts G J C Smid 496 meter Fantastische arts, empatisch, kundig en vriendelijk. Neemt de tijd en luistert, belan...
Recensies
Sinds jaar en dag ben ik patiënt van dokter Just Hofmans en zijn collega Andrew Dhanmoputno. Het goede begint al bij het opbellen ,waarbij ,als de wachtrij te lang is de mogelijkheid wordt geboden om op een opgegeven tijdstip terug gebeld te worden. Dat werkt perfect en voorkomt ellen lang wachten! Ik heb de ervaring dat er altijd goed geluisterd wordt door de heren en er adequaat gehandeld wordt . Een prima centrum in Voorburg waarbij merkbaar goed wordt wordt samengewerkt met de assistentes. Omdat ik verhuisd was naar Rijswijk had ik voor heel kort een andere dokter maar na korte tijd ben ik weer op mijn schreden teruggekeerd bij het centrum aan de Savallelaan . Voor mij een prima keuze!
Al dik 33 jaar bij dokter Hofmans, en nu bij Dokter Just Hofmans. Altijd goed geholpen, vriendelijk personeel. Vandaag een afspraak voor een oor die dicht zat bij Dokter Andrew Dharmoputro, weer super geholpen, en goede uitleg met foto's, om mijn kwaal duidelijk te maken. Pima en vandaar vol voor de sterren.
Slechte personeel, onprofessioneel beledigd mensen, ik heb nog nooit zo een slechte huisartspraktijk aan de telefoon gehad , dat de assistente zelfs scheld !! De naam van de assistenten is Fariel
Meermalig ben ik met klachten blauwe plekken en vermoeidheid naar de praktijk gegaan. Geenszins werd ik serieus genomen. Sterker nog de vrouw die daar werkzaam is als arts had zelfs in mijn rapport geschreven en ik citeer: patiënt zit puffend voor mij, ‘klaagt’ over vermoeidheid. Terwijl zij in mijn patiënten dossier kon lezen dat ik in 2012 een operatie van een tumor had gehad. Uiteindelijk na twee jaar kreeg ik mijn eerste scan in het lumc. Geen goed nieuws uitgezaaid in longen en later bleek ook botten. Geen excuus , de huisarts zelf uiteindelijk drie maanden na de diagnose gesproken en die zei : het spijt mij dat we u het ‘gevoel’ hebben gegeven dat we niet luisterde… dus projecteerde de huisarts het op mij. Het is de slechtste huisartsen praktijk die ik ooit heb meegemaakt en ook de assistente zijn nou niet betaald behulpzaam !!! Voortaan patiënten serieuzer nemen is wel een verzoek !!! Jonge patiënten die twee jaar moeten wachten. Op scan is schandalig en onacceptabel !!!
Ik denk dat dokter Hofmans het erg druk heeft met zijn plastische chirurgie. Te druk vrees ik om nog eens bij zijn huisartsenpraktijk langs te komen. Ik heb ‘m in ieder geval nooit gezien. Wel andere huisartsen in zijn praktijk, de POH’s en assistentes. Vandaar de 2e ster.
Ik wil even kwijt dat ik heel erg tevreden ben over praktijk Just Hofmans. Na een lang ziekbed van mijn man anderhalf jaar die helaas de diagnose ALS had gekregen hebben dr. Hofmans of assistent Andrew ons wekelijks bezocht voor een praatje of medische zorg. Ook de dames van de receptie zijn super geweest. In januari is mijn man helaas overleden maar wordt om de paar weken nog steeds gebeld door dr. Hofmans hoe het met mij gaat. Als ik dit tegen iemand vertel vinden ze dit onbegrijpbaar maar zo bijzonder. Mijn waardering is erg groot en wens iedereen zo'n lieve en betrokken huisarts toe.
Andrew is een daadkrachtig dokter waar ik alle vertrouwen in heb. Dus prima in orde.
Uitstekende zorg, snelle afspraak. Vriendelijke en deskundige mensen.
Nadat ik een extra lange 30 minuten afspraak had gemaakt, kwam ik helaas 1 minuut te laat. De assistente gaf aan dat ik te laat was en dus een nieuwe afspraak moest maken. Dit terwijl er niemand in de wachtkamer was en mijn afspraak pas 1 minuut begonnen was. Ook liep de vervangende arts die dag rond terwijl de assistente claimde dat ze de arts te druk was. Omdat Dokter Hofmans zelf wel erg aardig is krijgt deze praktijk er nog een ster bij.
Dr. Hofmans is opzich een prima arts, maar een afspraak krijgen is erg moeilijk. Ik heb een maand lang rondgelopen met een ernstige keelontsteking. De assistente vond het steeds niet ernstig genoeg om een afspraak in te plannen. Eenmaal bij de KNO-arts ben ik direct geopereerd vanwege de ernst van mijn keelontsteking. Recentelijk weer gedoe met een afspraak maken. Na 5 weken diaree bel ik op dat ik nu echt een afspraak wil. Krijg ik de mededeling dat het druk is. Ik heb op maandag gebeld en op vrijdag pas een afspraak gekregen. Maandagavond zat ik al bij de avondarts omdat ik al 3 keer was flauwgevallen. Ik vind het schandalig en ik ben niet de enige. Een kennis had een babytje met 40 graden koorts en kon na een week nog steeds niet komen omdat de assistente het niet ernstig genoeg vond. Nogmaals, Dr. Hofmans is een prima arts, maar gehoor bij een klacht is er niet. Ik ben ondertussen overgestapt naar een andere huisarts met een normale assistente.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid