facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofman Café

Hofman Café

Info

Café in het centrum van Utrecht met actieve live-programmering; muziek, dans-, comedy-, en literatuuravonden, en locatie tijdens diverse festivals.

Geschiedenis

Wil je reserveren of afhuren?

Mail ons op [email protected] t.a.v. Joost voor groepen eters vanaf 10 personen, een aangepast menu of voor afhuren. Afhuren kan dagelijks, met uitzondering van vrijdag- en zaterdagnacht en dagen dat wij evenementen hebben. Reserveren kan direct via de website www.hofman-cafe.nl.

Speel je in een band en wil je een keer komen optreden in Hofman Café? Stuur dan een e-mail inclusief een link naar je bandwebsite, muziek en persfoto naar: [email protected] t.a.v. Emiel.

Voor adverteren, samenwerkingen en persaanvragen kun je contact opnemen via: [email protected] t.a.v. Susan.



"Hofman Utrecht is sinds 1994 gevestigd in een voormalig schoolgebouw en sindsdien een begrip in Utrecht. Wij voorzien onze gasten van een heerlijke lunch, borrel of een sfeervol diner. Kom het hele jaar door genieten op ons grote terras aan het Janskerkhof."
Adres: Janskerkhof 17a, 3512BM Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030 2302470
Stad: Utrecht
Route: Janskerkhof 17a
Postcode: 3512BM


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 23:30
Dinsdag: 11:00 - 23:30
Woensdag: 11:00 - 23:30
Donderdag: 11:00 - 02:00
Vrijdag: 11:00 - 04:30
Zaterdag: 10:00 - 04:30
Zondag: 12:30 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: cafe hofman utrecht parkeren, dansen utrecht uitgaan, hofman café geplande evenementen, cafe utrecht, foto's hofman utrecht, utrecht lacht, comedy night hofman, hofman alkmaar
Recensies
Ik ben nog nooit zo klant onvriendelijk, arrogant en zelfs agressief behandeld. Zaterdag avond werden wij geweigerd omdat de griekse ID kaart van mijn vriend volgens de bewaking ‘niet echt’ was terwijl dit een officiële pas is, geldig in heel europa. Om ons vervolgens te gaan duwen op een agressieve manier die heel naar op ons 5en overkwam. Alsof hij echt wat bij ons probeerde uit te lokken. Ofwel jullie bewaking is niet erg snugger en mag zich wel wat beter gaan inlezen over verschillende ID kaarten, of het was puur racistisch maar dat hoop ik niet. Beste team Hofman, ik zie veel ruimte voor verbetering, hopelijk gaan jullie daar naar kijken! Tot dan zijn wij wel even klaar met onze regelmatige lunch en drankjes bij jullie.
Heerlijk gegeten hier met een aantal vrienden. Het menu is niet heel uitgebreid, maar er zit wel iets voor iedereen bij.Eten: 5/5
We hadden honger en de burger zou smakelijk kunnen zijn, ik weet het alleen niet. Er zat namelijk de hele tijd een sigaret van mijn buurvrouw in mijn neus te walmen. Gek, want het is al een paar jaar VERBODEN om op terrassen TE ROKEN! Wettelijk! Maar hier hebben ze het beleid om dat op vol terras toch toe te staan. Tijdelijk, tot de controlerende instanties na 5 uur langs kunnen komen dan mag het niet meer.... Dus nee een slechte ervaring, ik vind de volgende keer wel een beter terrasje met mijn vrienden.
Zaterdag avond ging ik uit met mijn vriendin en 4 vrienden van ons. We werden niet toegelaten omdat mijn Griekse ID kaart werd gezien als nep. Toen mijn vrienden rustig probeerde uit te leggen dat het een officiele id kaart is, geldig in heel europa, werd de bewaking agressief en ging hij mijn vriendin en een andere vriend duwen. Ik werk zelf in de Horeca dus ik snap dat het niet altijd makkelijk is. Maar zo arrogant en agresief als de bewaking hier is, is erg onnodig. Mijn vriendin en ik vonden het altijd leuk te lunchen bij jullie maar wij komen niet meer terug.
Het is wel anders dan vroeger! 2002 ben ik daar voor het laatst geweest. Dan gingen we na het repeteren met een bandje daar biertjes drinken. Dat was in een tijd dat je nog binnen rookte. We kwamen hier voor een laatste drankje na een toffe avond uit en werden prima bediend. Cava kreeg ik in een perfect zo'n brede champagneglas
Gisternacht wouden we naar binnen met een paar vrienden. Alleen toen onze Griekse vriend zijn Griekse paspoort liet zien werd hij afgewezen. De beveiliger gaf aan dat hij nep was en hij niet naar binnen mocht. We kregen allemaal een ontzettend naar gevoel bij de houding van de beveiliger. Er was geen gesprek en de toon werd vrij snel agressief. Bewijzen kan je het nooit maar het voelde racistisch aan. Vervolgens liepen we naar de Jansbar waar we wel direct naar binnen mochten. Hier bevestigde de beveiliging ons nog even dat het inderdaad een legitieme identiteitsbewijs is en dat er totaal geen reden was om onze vriend af te wijzen. Dus of ze weten bij Hofman niet wat ze doen of het was een racistische actie. Ik hoop het eerste maar.... Wij komen niet meer terug!
Hier mijn verjaadagsfeestje gegeven. Supergoed geregeld en hele fijne attente bediening. Mijn gasten waren allemaal lovend over de locatie en het personeel. Heel leuk om in het begin vd avond met de groep te staan en richting de kleine uurtjes met de overblijvers vd groep op te gaan in het normale bezoek.
Lekkere burgers en loaded fries! Goed personeel en leuke locatie.
Enorme leuke locatie, kaart klein maar ruim voldoende. Echt een aanrader in UtrechtmEten: 4/5
Heerlijke gerechten die leuk gepresenteerd worden kwaliteit is goed. Het personeel is servicegericht en zijn heel aardig. Dat zorgt mede voor de goede sfeer. Wij hebben meegedaan aan een muziek quiz en dat was erg leuk.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hofman Café. Janskerkhof 17a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hofman Café adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hofman Café. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hofman Café delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid