facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofland-Van Geest Sportbegeleiding

Hofland-Van Geest Sportbegeleiding

Info

Fysiotherapie en Trainingen met locaties in Naaldwijk, Kwintsheul en Wateringen

Geschiedenis

Arthur Hofland en Corné van Geest zijn in 2000 gestart met de maatschap Hofland-Van Geest Sportbegeleiding. Sinds 2005 hebben ze hun eigen praktijkruimte in Kwintsheul. Met deze verandering werd het team met fysiotherapeuten en administratieve ondersteuning uitgebreid. Aangezien het patienten/clienten bestand bleef groeien, hebben ze de stap gemaakt om in een andere Westlandse kern nog een praktijk op te zetten. Sinds juli 2008 heeft Hofland-Van Geest Sportbegeleiding een praktijk in zowel Kwintsheul, als Naaldwijk. En vanaf 1 november 2011 is er een derde locatie geopend in Wateringen.



"Hofland-Van Geest Sportbegeleiding is een deskundig en gespecialiseerd fysiotherapeutisch centrum. Ons doel is mensen met gezondheidsproblemen, welke betrekking hebben op het bewegend functioneren, te helpen weer in beweging te komen. Het in beweging komen draagt bij aan het realiseren van gezondheid. Hoge kwaliteit in het zorgproces en een persoonlijke en klantgerichte benadering uiten zich in dagelijkse activiteiten.VisieFysiotherapie is een vorm van hulpverlenen waar bewegen in de breedste zin van het woord centraal staat. Ons uitgangspunt is dat ieder mens in principe in staat is te herstellen van schade of zich aan te passen aan veranderende situaties. Soms zijn er belemmeringen waardoor het herstel of het aanpassen"
Adres: Schaepmanstraat 38a, 2672 A.S. Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174-20 00 20
Stad: Naaldwijk
Route: Schaepmanstraat 38a
Postcode: 2672 A.S.


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:30
Dinsdag: 07:30 - 21:30
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:30
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Hartrevalidatie Naaldwijk, Therapie Naaldwijk, Sportfysiotherapie Westland, GLI Westland, Psychosomatische Fysiotherapie Westland, Fysio Verdilaan, Dry needling Naaldwijk, Maurice Harder
Recensies
Nette praktijk en deskundige therapeuten. Kwamen snel tot de oorzaak. De praktijk wordt gedeeld met een verloskundige. Dat geeft opeens hele andere gespreksstof in de wachtkamer.
Deskundige begeleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid