facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofland Juwelier Denekamp

Hofland Juwelier Denekamp

Info

Traditionele juwelier met een uitgebreid assortiment aan klassieke en trendy sieraden en horloges.

Geschiedenis

Hofland Juwelier bestaat sinds 1891 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne zaak in klassieke en eigentijdse sieraden en horloges.

Per 1 september 2015 is Susette Hofland-Vlutters de nieuwe eigenaresse van Hofland Juwelier. Ze zal samen met het huidige team bestaande uit, Wendy, Chantal, Sanne en Ilse Hofland Juwelier op dezelfde manier gaan voortzetten. Hofland Juwelier is dus al jaren een begrip in Denekamp, een familiebedrijf dat garant staat voor vakbekwaamheid in goudsmeedwerki en reparaties, voor kwaliteit van het uitgebreide assortiment aan sieraden en horloges, voor service en voor een grote klantvriendelijkheid.



"Wij zijn een taxatie bureau voor sieraden en horloges, ook verkopen wij relatie- trouwringen en nemen we oud goud in"
Adres: Grotestraat 15, 7591 DK Denekamp
Telefoonnummer: 0541 351209
ln.reilewujdnalfoh@ofni
Stad: Denekamp
Route: Grotestraat 15
Postcode: 7591 DK


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: juwelier oldenzaal, hofland optiek denekamp openingstijden, hofland denekamp optiek, juwelier tubbergen, juwelier enschede, juwelier online, openingstijden hofland denekamp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goudsmid Daniëla Goudsmid Daniëla 236 meter Ambachtelijke sieraden gemaakt in mijn mooie atelier in het Spoorhuuske in hartje Den...
Recensies
Heel prettige ervaring, ik raad haar aan om in te schakelen. Heel prettig dat ze bij je thuis komt, ik woon in de omgeving Amsterdam dus dat is best een afstand vanuit Denekamp! Fijn dat ik tijdens haar werk kon doorgaan met mijn eigen werk. Communicatie voor en na de taxatie op locatie verloopt vlekkeloos!
Service is hier al tientallen jaren fantastisch! En de prijzen zijn gewoon marktconform, dus waarom online kopen en dan matige service of garantie hebben..... Af en toe een wachtrij maar dan kun je mooi kijken wat voor moois ze allemaal hebben.
Heel vriendelijk personeel welke je goed adviseert en de afspraken nakomt. Dit is de juwelier waar ik graag kom! Zelfs voor het verwissel van een batterij. Hier wordt je nog als klant behandeld.
Netjes geholpen, vriendelijk personeel
Prima juwelier met goede service
Goede voorlichting vriendelijk personeel
Goede service en vakkundig
Snel geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid