facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoflaan Hoveniers

Hoflaan Hoveniers

Info

Hoveniersbedrijf

Geschiedenis

Uw wensen:
Een tuin is een belangrijk onderdeel van uw woonomgeving en een verlengstuk van uw huis.
Het is voor ons van essentieel belang hoe u deze ruimte wilt gebruiken en wat daarbij uw wensen en behoeftes zijn. Waar moet uw tuin aan voldoen? Kindvriendelijk, kleurrijk, praktisch, strak en modern of een combinatie van deze wensen. Wij stemmen daar het design de aanleg en beplanting op af.



Tuinaanleg:
Wanneer uw wensen en behoeften in kaart zijn gebracht in een goed en gedegen tuinontwerp is het van belang om deze in praktijk te brengen. Hoflaan hoveniers is ‘het’ bedrijf die deze vertaalslag kan maken.

Papier is gewillig, maar in het werk moeten vaak nog belangrijke keuzes en beslissingen gemaakt worden om de oorspronkelijke ideeën uit het ontwerp te realiseren. Het uiteindelijke resultaat wordt beslist door de details en de afwerking.

De combinatie tussen een goed concept, ontwerp, hoogwaardige afwerking en details maakt van uw tuin een droomtuin. Hoflaan Hoveniers heeft alle kennis en professionele materialen en machine in huis om dit resultaat te bereiken.



Bedrijfstuinen:
Een eerste indruk bij uw klant is zeer belangrijk voor uw bedrijf. De ruimte rond om uw bedrijfspand speelt hierbij een belangrijke rol. Hoflaan hoveniers wilt u graag helpen om er voor te zorgen dat u die indruk kan achter laten bij uw klanten.

Een mooie en verzorgde bedrijfstuin is niet alleen goed voor een eerste indruk maar een groene omgeving draagt ook bij aan de werksfeer. Bijvoorbeeld om even lekker tot rust te komen in de pauze.

Hoflaan hoveniers kan na het ontwerpen van uw bedrijfstuin ook de realisatie en het onderhoud verzorgen. Door onze jaren lange ervaring en het juiste materieel vergeten uw klanten u niet snel.



Tuinonderhoud:
Onderhoud van uw tuin is van groot belang het maakt hierbij niet uit of deze net is aangelegd of al wat ouder is. Door onderhoud blijven de lijnen van uw tuin intact en de beplanting blijft vitaal.

Op het gebied van onderhoud kunnen wij het volgende voor u verzorgen:
- ophalen van straatwerk en onkruid vrij houden
- snoeien van bomen, hagen en heesters
- maaiwerkzaamheden, ferticulteren, en kanten afsteken
- bemesting
- vijveronderhoud

Ontbreekt het u aan tijd en/of ervaring dan zijn wij u graag van dienst om het onderhoud van uw tuin te verzorgen. Veel van onze klanten maken gebruik van ons tuinonderhoudscontract waarbij wij de tuin het gehele jaar door in top conditie kunnen houden. Dit contract kan volledig op maat conform uw wensen en behoeften samengesteld worden. Vraag naar de voorwaarden.

Adres: Marknesserweg 1c, 8302GN Emmeloord
Telefoonnummer: +31629604602
Stad: Emmeloord
Route: Marknesserweg 1c
Postcode: 8302GN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vers & Lokaal Vers & Lokaal 696 meter Boodschappen van je lokale versspecialist op een door jouw gekozen aflevermoment thui...
Eetcafé de Zuidert Eetcafé de Zuidert 803 meter Een stel amateurkoks die tegen een low budget prijs toch iets lekkers en (meestal nie...
Jumper Emmeloord Jumper Emmeloord 876 meter Een goede winkel die verstand heeft van hamsters en andere dieren. Deze winkel verkoo...
Kraamzorg NOP/Lemsterland Kraamzorg NOP/Lemsterland 973 meter Vertaald door Google Professionele behandeling : Origineel Professional treatment :
Pathuis Pathuis 1 km Mooi dat ze zo laat nog open waren
Custom Connect Emmeloord Custom Connect Emmeloord 1 km Jullie bellen 24/7 wie denken jullie wel niet te zijn? Kleuters
Taxi Said Taxi Said 1 km Mijn kennis was radeloos hoe uit Urk te komen na een auto ongeluk. Allerlei taxibedri...
Flevostate Flevostate 1 km Doelgerichte hulp aan jongeren en hun (pleeg)gezin in Noord- en Oost Nederland. Spec...
Loes&Zo Loes&Zo 1 km Vertaald door Google Wij zijn zeer tevreden over onze doordachte kwaliteitskeuken en ...
Carrefour Toekomstgids Carrefour Toekomstgids 1 km Voor gezinnen in Noordoostpolder met thuiswonende kinderen van 0-12 jaar die opgroeie...
Poldertalenten.nl Poldertalenten.nl 2 km Mensen met een afstand op de arbeidsmarkt zijn bij ons meer dan welkom!
Ouweland Droneservice Ouweland Droneservice 2 km Wij doen Film, Foto en Inspectie
iDevice+ Noordoostpolder iDevice+ Noordoostpolder 3 km iPhone reparatie Noordoostpolder. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een kapotte ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid