facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofkliniek

Hofkliniek

Info

Medisch centrum voor Cosmetische Chirurgie, Injectables & Huidverbetering

Adres: Prinses Mariannelaan 55, 2275 BB Voorburg
Telefoonnummer: 0704065218
Stad: Voorburg
Route: Prinses Mariannelaan 55
Postcode: 2275 BB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ooglidcorrectie Voorburg, Hofkliniek traangoot, Botox Den Haag, Alluzience botox Amsterdam, Alluzience botox ervaringen, Voorzorg Botox behandeling, Botox voorhoofd prijs, Botox nazorg
Recensies
Eerlijk en neemt de tijd voor je. Je bent hier geen nummertje. Zoals het hoort
Ik werd vooraf heel goed ingelicht, door middel van een formulier. Bij aankomst werd ik heel warm ontvangen in een fijne wachtkamer. Drs. Burcu Gündogdu is heel professioneel en vooral eerlijk. Zij wil echt behandelingen wat goed is voor mij en wat bij mij past. Daarom mijn favoriete dokter!
Altijd super tevreden hier! Altijd eerlijk, en blijft super goed en lang zitten! Goeie uitleg, genoeg info. Goeie communicatie telefonisch en via de mail! Altijd tevreden hier :
Wat een fijne en vriendelijke ontvangst, zeer deskundige arts, met een eerlijk advies, ze raadde me de gevraagde operatie niet aan. En gaf me een ander advies waar ik overna ga denken. Maar deze kliniek aan te raden. Zeer vriendelijke toegankelijke arts.
Zeer professioneel en eerlijk, zij zal niet iets doen waar zij niet achter staat. Ik vind haar een van de beste cosmetische artsen op het gebied van injectables en goed geprijsd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid