facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoffies Lunchroom

Info

Hoffies Lunchroom

Geschiedenis

Voor een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch of een drankje in een ontspannen sfeer bent u bij ons aan het juiste adres. Alles vers bereid natuurlijk. Ook uw lunches op kantoor of school verzorgen wij voor u.let op de keuken sluit een uur eerder voor sluitingstijd

Hoffies Lunchroom, Winkelcentrum De Riepel. Die Stelle in Julianadorp für frische Kaffee, herrliche Mittagstisch, freundliche Bedienung und Blick auf die Blumenfelder in die Gegend.

Adres: Schoolweg 37, 1787AV Julianadorp
Telefoonnummer: 0223861555
Stad: Julianadorp
Route: Schoolweg 37
Postcode: 1787AV



op zoek naar gerelateerd: Hoffies menukaart, 1909, Julianadorp, Restaurant Julianadorp, Koffie Julianadorp, Lunchen in Julianadorp
Recensies
Heerlijk eten, goede porties. Aanrader. De Club Sandwich is hier mijn favoriet, beste die ik ooit heb gegeten. Ik kom hier dus ook regelmatig :
Ik vind het een gezellig lunchroom voor oud en jong en het is er heerlijk en fijne bediening
Hartelijk welkom en lekker eten. Jammer dat een medewerkster liet merken dat ze boos was, door de bestekbak luidruchtig te vullen.
Wij komen al jaren bij Hoffies als we in de buurt zijn. Gisteren weer gastvrij ontvangen en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!
Voorheen kwamen wij hier vaak met veel plezier. Het eten was altijd goed, er hing een leuke sfeer en de lunchroom zag er gezellig uit. Sinds kort een nieuw concept: zelf afhalen en afruimen. Dan zou je verwachten dat de prijzen zouden dalen. Integendeel! We betaalden 10 euro voor een radler en 2 frisdrankjes, belachelijk! Daarnaast is het er onwijs donker nu en niet meer sfeervol zoals eerst. Zonde! Pluspunt: de jonge werknemers waren altijd en nog steeds erg aardig en enthousiast.
Leuke locatie de prijzen voor de lunch zijn best pittig personeel zeer vriendelijk
Vandaag voor de eerste keer binnen in het restaurant gegeten. Kip Anders en voor mijn vrouw Brie met warme beenham besteld. Geweldig wat een mooie presentatie van het bestelde. Bovendien overheerlijke ingredienten, we hebben genoten. Ook de bediening was bijzonder vriendelijk. Een 10 voor deze zaak.
Top levering gehad, leuke jongen aan de deur. Nik. Heerlijke broodjes Pulled Chicken en zeer smakelijke Club Sandwich. De Creamy fries met kip zijn ook een aanrader!
Leuke lunchroom met gezellig terras. Professionele, vriendelijke bediening en uiteraard lekker eten. Enig minpunt; ze hebben weinig vega/vegan-opties.
Onverwacht bij hoffies wezen lunchen. Wonen zelf in Anna Paulowna, dus ook nog eens dicht bij huis. De bediening bestond uit twee hele jonge meiden, maar wat n toppers. Keurig, correct en super enthousiast en vriendelijk. Het broodje warme brie vind mijn man super lekker. Ik ook, even geproefd. Mijn club sandwich was UITSTEKEND. Belachelijk groot en kon het dus ook niet helemaal op. Bij het betalen ook de kok even gesproken. Een topper met top personeel! !!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid