facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof van Zelland

Info

Kersvers fruit en de mooiste groenten, rechtstreeks van het land. Bij Hof van Zelland kies je uit de lekkerste producten van Brabantse bodem.

Geschiedenis

Vers van het land...

Kersvers fruit en de mooiste groenten, rechtstreeks van het land. Bij Hof van Zelland kies je uit de lekkerste producten van Brabantse bodem. Maar, het gaat hier niet om smaak alleen. Van grond tot mond laten we de herkomst van ons eten zien. Oftewel: bewust genieten van gezonde en (h)eerlijke producten.

...In de pan
Prachtige broccoli en bloemkoel uit eigen tuin. Of eersteklas asperges en handgeplukte malse sperziebonen. Hoe bereid je die nou het best? En hoe kun je lekker variëren? Hier krijg je goed advies en culinaire tips van het Hof. Proeven en proberen in de praktijk? Doe mee met onze kookworkshops- en demonstraties!

Vur de heb

Lekker eten, dat doe je toch het liefst van een mooi bord of uit een fraaie kom? Bij ons vind je het keramische servies van Mateus, en de bijzondere collectie van Black Pottery. Handgemaakte potten en pannen uit een Columbiaans dorpje. Prachtige fairtradeproducten voor jou, en een eerlijk inkomen voor de makers ervan.

Adres: voor oventje 33, 5411NR Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0486-453910
Stad: Zeeland
Route: voor oventje 33
Postcode: 5411NR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hof van Zeeland corona, Hof van Zeeland Restaurant, Hof van Zeeland plattegrond, Hof van zeeland lageplan, Hof van Zeeland Haus kaufen, Hof van Zeeland telefoonnummer, Hof van Zeeland 175, Hof van Zeeland review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sfeer & zo Sfeer & zo 2 km Webshop voor sfeerartikelen, interieur-accessoires, Bolsius kaarsen | Ambiente servet...
For Kings and Queens For Kings and Queens 2 km Leuk, ik ga vooral voor ee biba armbanden
Recensies
Gezellig gekookt en nog wat wijzer geworden ook
Leuke lokatie voor een workshop
Mooie locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid