facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof van Wognum

Hof van Wognum

Info

Platform voor bewoners van Hof van Wognum.

Geschiedenis

Comfortabel, met luxe en voor altijd

De levensloopbestendige én zorgeschikte 26 huurwoningen in Hof van Wognum zijn comfortabel en waar gewenst met extra luxe en gemaksdiensten. Daarnaast kunt u nog tegen betaling gebruik maken van diverse andere services.

Elke woning biedt een volledig gelijkvloers woonprogramma: keuken, woonkamer, hoofdslaapkamer, badkamer en gastentoilet. De woningen zijn nabij een winkelcentrum gelegen. Uiteraard zijn de woningen levensloopbestendig én zorggeschikt waardoor u eventueel 24 uur zorg kunt ontvangen en er geen noodzaak meer is om te verhuizen naar een zorgaccommodatie.

Ook de omgeving van de woningen wordt integraal toegankelijk, wat betekent dat u vanaf openbare weg zonder hindernissen bij uw woning kunt komen. Het bijzondere ontwerp is erop gericht om u een sociaal veilige woonomgeving te bieden zodat u er ontspannen kunt wonen. Als u een auto heeft, is er uiteraard een parkeergelegenheid en als u deze niet wilt gebruiken, dan kunt u gebruik maken van het opstappunt van Connexion dat vlakbij is gelegen.

Zeer energiezuinig
De woningen zijn zeer zuinig in het verbruik van energie door de toepassing van innovatieve duurzame technieken. Uitgebreide informatie hierover komt vanaf 20 juni beschikbaar.

Adres: Kerkstraat, 1687 AS Wognum
Stad: Wognum
Route: Kerkstraat
Postcode: 1687 AS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
gezellige huur woning lokatie met vlak bij een modern winkel locatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid