facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof Van Hulshorst

Hof Van Hulshorst

Info

Restaurant Hof van Hulshorst is de ideale gelegenheid voor een heerlijke lunch, diner, of uitgebreide barbecue (binnen tot wel 70 personen)
Naast ons restaurant beschikken we over twee grote zalen met een totale capaciteit van 550 personen.

Geschiedenis

Al meer dan 25 jaar vormt restaurant & Partycentrum Hof van Hulshorst de plaats voor een geslaagd bruiloft,feest of partij voor de particuliere als wel de zakelijke markt.
Gelegen aan de rand van de Veluwse bossen, vlakbij Harderwijk, ligt een mooi landhuis wat 500 gasten kan herbergen.

Goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en de ruime zalen zorgen voor de ideale locatie voor feest en partij. Werkelijk alles op het gebied van eten, drinken en entertainment valt te regelen. Wat Hof van Hulshorst uniek maakt als feestlocatie zijn de drie uitgaansgelegenheden met elk een eigen ingang.

Ieder zaal is totaal anders ingericht en heeft zijn eigen sfeer waardoor ieder feest een eigen identiteit krijgt en echt niemand zich hoeft te vervelen. We weten dat de wensen van iedere gast weer anders zijn. Daarom is geen enkele bruiloft, receptie, personeelsfeest, huwelijkspartij, presentatie, vergadering of exclusieve party voor ons een standaard klus!

Wij kunnen door onze jarenlange ervaring diverse ideeën aan de hand doen. Vanzelfsprekend kunnen wij u, indien nodig informeren over de verzorging van muziek, bloemen, fotografie, themafeesten en ander entertainment.

Wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven welke een groot aanbod van entertainment zoals, zangers en zangeressen, bands, classics dj's of thema gericht speciale tarieven berekenen wanneer u bijvoorbeeld een artiest of entertainment boekt. De besparingen kunnen dan vaak oplopen tot honderden euro’s. Mogelijkheden te over om van uw feest, een feest te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan Hof van Hulshorst om geheel vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie, uw wensen te bespreken.

Een telefonische afspraak, wanneer u langs wilt komen waarderen wij zeer, zodat we alle tijd hebben om u te woord te staan.

Adres: Hierderweg14 , Hulshorst 8077 SG, NL
Telefoonnummer: 0341 452 128
ln.tsrohsluhnavfoh@ofni
Stad: Hulshorst
Route: Hierderweg14
Postcode: 8077 SG


Openingstijden

Donderdag: 17:00-21:00
Vrijdag: 17:00-21:00
Zaterdag: 12:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: hof van hulshorst trouwen, hof van hulshorst openingstijden, koetshuis hulshorst, restaurant hierden, restaurant hulshorst, restaurants harderwijk en omgeving, railroads hulshorst, restaurant harderwijk
Recensies
We komen hier echt al heel wat jaar, maar nu voor het eerst niet echt bijzonder lekker gegeten. Champignons te zout, geen lekkere spek meer om de geitenkaas, toch aardappelsalade krijgen, terwijl je patat vraagt, toch kaas krijgen, terwijl je zonder vraagt. Gerechten zijn niet meer mooi opgemaakt en missen ingrediënten en de saus was zo pittig dat alles direct niet meer lekker was. Was echt een teleurstelling, omdat we hier echt heel graag komen. Ik hoop dat het nog beter wordt, anders gaan we hier jammer genoeg niet meer eten.
Dit is een heerlijke plek en een fijne tussenstop tijdens een fietstocht voor een lekkere lunch of een kop koffie op het mooie grote terras. Gelegen aan de spoorlijn. Buiten staat een grote oude locomotief, en ook de inrichting binnen staat voor een deel in het teken van treinen. Het eten dat men serveert is van uitstekende kwaliteit. Klein minpuntje - en dan vooral op een zeer warme dag als gisteren - is dat er op het terras te weinig schaduwplekken zijn. Men zou wat extra parasols kunnen neerzetten. Maar misschien is dit slechts een luxeprobleem. Aanrader!!
Ook wij komen hier al jaren en de laatste 3x anders dan anders. Bij ons diner kregen wij alleen geen salade, waarschijnlijk gewoon vergeten maar slordig. Vanmiddag om half 1 was de ham op, dit werd pas 15 minuten na de bestelling verteld zodat wij iets anders moesten bestellen en na een half uur pas aan onze lunch konden beginnen. Dit terwijl er maar 7 gasten waren. De gasten aan de tafel naast ons gaven hun soep terug omdat deze lauw was , jammer hoor.
Reden langs, heerlijk terras. Bio eieren op kaart. Top dachten wij. Dus bestelde we, 1x omelet met kaas & 1x uitsmijter kaas op bruin desem brood. So far so good..... Komt de kok 2 tel later buiten.... Bruin of wit.... Ok kan gebeuren. Eten komt...... Bediening weet verschil niet tussen omelet en uitsmijter.... Omelet.... Ja meneer dat is ons bruin brood..... Zeg maar gerust gebroken wit, waar de desem overheen gevlogen is..... Uitsmijter op wit brood.... Dus terug. Dan moest ik maar even wachten.... Geen excuus niks... Uit eindelijk mijn eten. 2 vd 4 eieren het eiwit niet gestold.. En ook niet een klein beetje. Wat nou salmonella.... Geen excuses, dat hoort zo.... Bijna afrekenen... Smaakte de Corona nog wel? Dit kan zeikerig overkomen... Maar wil gezond Vega eten Dus verwacht Bruin DESEM brood. Dat ik gelijktijdig met mijn tafelgenoot kan eten. Glaasje kraanwater.... Moet je betalen.... Zelfs na dit al
Gezellig restaurant en héérlijk eten.
Vandaag heb ik hier een warme geitenkaassalade gegeten. De sla was oud, bruinig en het brood was al uitgedroogd. Ook de geitenkaas was niet warm. Slecht en veel te duur voor de 12 euro, die ze hier voor durven vragen. Ook op mijn opmerking werd niet gereageerd! Zou dit zeker NIET aanraden
De bediening is prima, je hoeft niet lang te wachten om de bestelling te doen. Ook wordt hetgeen besteld is binnen afzienbare tijd op tafel gezet. Maar dan... let goed op bij het afrekenen. Er wordt met droge ogen acht euro gerekend voor een espresso en een koffie verkeerd. Natuurlijk wordt dit na een opmerking snel bijgesteld, maar toch..., opletten.
Het is jammer dat ik niet minder sterren kan geven... Eind augustus heb ik contact opgenomen voor informatie over een te geven bruiloftsfeest via de mail. Na een week geen reactie te hebben gekregen, een herhalingsmail verstuurd. Ook dit keer nul reactie. Twee weken later heb ik gebeld. Aan de telefoon nog geen excuses gekregen, maar mij werd beloofd dat ik hetzelfde weekend teruggebeld zou worden. Je raad het al, ook dit gebeurde niet. Vandaar, 0 sterren voor deze ontzettend belabberde service!
Bij Hof van Hulshorst is het altijd heerlijk om even neer te strijken tijdens een fiets- of wandeltocht. Maar nu waren we er rond etenstijd en besloten een hapje van de kaart te bestellen. Boven is alleen het zitten al een feest, in de nostalgische treincoupé’s! De vegetarische proeverij was een lust voor het oog, en smaakte heerlijk! En dat alles geserveerd door onwijs aardige mensen, wat wil je nog meer! Ik kijk al weer uit naar de volgende keer....
Goede camping. Heerlijke douches. Heel schoon. 1 minpunt voor ons met de camper is op het grote veld de hoge bomen. Geen ontvangst. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Erg vriendelijke eigenaar. Henk en Bettina. Maart 2018
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid