facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof van Heusden

Info

Gecertificeerde Foodspeciaalzaak voor alle dagelijkse boodschappen. Gespecialiseerd in alle vers-categorieën! Aangevuld met delicatessen & lekkernijen!

Geschiedenis

Hof van Heusden is al meer dan 10 jaar een begrip in Heusden en omgeving. Deze ambachtelijke vers,- & levensmiddelenspeciaalzaak heeft de uitstraling en nostalgie wat past binnen de prachtige oude vesting stad Heusden. Dagelijks worden ondermeer groenten en fruit, vlees en vleeswaren, kaas en zuivel, en tal van andere producten geleverd om u van de meest verse en kwalitatief hoogstaande producten te kunnen laten genieten.

Gepassioneerd en enthousiast werken wij, Theo en Petri Nieuwenhuis, dagelijks in onze speciaalzaak. In de vroege morgen worden de groentes vers voor u gesneden, de aardappels geschild, de maaltijden en salades bereidt. Ondertussen wordt niet vergeten de soep door te roeren.... Heeft u meer zin in een heerlijke salade, een schaaltje tapas en/of olijven? Ook daarvoor bent bij deze speciaalzaak aan het juiste adres. Terwijl u altijd wel iets lekkers kunt proeven, kunt u rustig kiezen uit het juiste stukje vlees voor bij uw verse groenten, of alvast de vleeswaren voor op de boterham uitkiezen. Een stukje kaas voor bij de borrel, of een heerlijk stuk vers fruit voor tussendoor hoeft niet te ontbreken!

Om Hof van Heusden te completeren zijn wij in 2016 verhuist naar een vele malen groter pand aan de Hoogstraat in Heusden. Daardoor hebben wij ons assortiment op alle vlakken weten te verbreden, en is er royaal de ruimte gekomen voor alle dagelijkse kruidenierswaren.

Een bezoek aan Hof van Heusden loont daarom zeker moeite!

U bent van harte welkom.

Adres: Hoogstraat 1, 5256 AW Heusden, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0416663832
Stad: Heusden
Route: Hoogstraat 1
Postcode: 5256 AW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Heusden Destelbergen, Lunch Heusden Destelbergen, Hof van Heusden Social Deal, Hof van Heusden review, 'T Hof Heusden, Hof van Heusden Facebook, Restaurant met maandmenu, Bistro Heusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkertje Deeg Bakkertje Deeg 52 meter Wat n leuke maar vooral lekkere bakkerij. Naast de winkel met heerlijk brood en lekke...
Recensies
Het was super lekker. Exclusief vlees. Bediening was ook super goed. Een aanrader.Eten: 5/5
Leuke zaak met heel mooi overdekt open terras. Heel lekker gegeten met familie. Prijzen voor ons aan de hogere kant , 150 EUR voor 2 apero, 2 kreeftsoepjes, mixgrill vis en picanhasteak, 2 dame blanche, frisdrank en glas wijn . Vanwege de drukte die dag hebben we toch redelijk lang moeten wachten op ons eten. Vriendelijke chef die zaak goed in t oog houdt. Parkeerruimte ok.
Heerlijk gegeten, top service , weten direct welke wijn je bedoelt
Ontzettend lekker gegeten bij het hof van heusden! De gekozen wijn was er niet meer, maar de sommelier bood een mooi alternatief aan, weliswaar zonder overleg maar bon. Ik heb gekozen voor een 3 gangen menu voor 40 euro. Dit was mijn geld meer dan waard, prachtig opgemaakte gerechten en grote porties. Als dessert keuze tussen kaas, panna cotta of irish coffee. Als je voldoende hebt gegeten na 2 gangen, kies je dus gewoon voor een speciale koffie. Dit restaurant staat zeker op mijn lijst om nogmaals te bezoeken! Het was alleen jammer dat de lichtjes op de tafels om ons heen en in de tuin werden uitgezet voordat we klaar waren. Dit gaf het gevoel dat we moesten gaan. Minor detail.
Geweldige bediening, de hierbij kwestie heeft de perfecte wijn Septima grand réserva 2010 bij het stukje vlees picanha wit blauw aangeraden. De cuisson was perfect. M.a.w., voor herhaling vatbaar! Thx aan Abdel en het team voor deze ervaring!
Alles voor een gezellige avond . Mooie locatie,vriendelijke bediening ,lekker en mooi gepresenteerd eten . Dus een aanrader
Altijd Top, zeer goede keuken, toffe gastheer. Mvg, Thoma
Super lekker eten! Echt met veel smaak bereid.. Heel vriendelijk personeel... Een plaats waar we nog veel zullen eten want wil volledig de kaart proeven.
We waren verplicht om het moederdagmenu te nemen, we konden niet kiezen, klanten na ons konden wel kiezen. Eten was lekker, vriendelijke, mooi kader om te zitten, maar een dure avond aangezien we een menu van 60 euro/pp zonder drank moesten nemen.Bij reservatie aan de telefoon werd ook niet vermeld dat enkel het moederdagmenu was om te eten.
Lekker gegeten en een vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid