facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof van Colmschate

Hof van Colmschate

Info

't Hof van Colmschate

Geschiedenis

Tapperij en Eethuis, Slijterij en Zalen. tHof in whisk(e)y, wijn en bier. Regelmatig Live optredens van blues / rock formaties

Adres: Holterweg 104, 7429 AH Colmschate, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31570651300
Stad: Colmschate
Route: Holterweg 104
Postcode: 7429 AH


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 00:00
Dinsdag: 11:30 - 00:00

Recensies
Bruin café met afgeschermd restaurantdeel. Zo kun je bij je diner genieten van de heerlijke speciaal biertjes van de tap. Ook het eten is heel smakelijk! En als je de week- of maandhap neemt, is t ook nog erg voordelig. Een aanrader!Eten: 4/5
Gisteren, omdat we geen zin in koken hadden, hier gegeten. Dit hebben we al tientallen keren gedaan. Echter deze keer werden we super verrast door de haasbiefstuk die van sublieme kwaliteit was. We hebben dan ook super genoten. En dat zelf op primetime, het was druk! Echt super gekookt voor ons!
Groot pluspunt is het mooie assortiment plaatselijke bieren! Het eten is prima, alleen als men vraagt wat voor saus men bij de schnitzel wil, dan verwacht je niet dat deze apart in rekening wordt gebracht. Vegetarische menuopties: Meestal is de hap van de maand vegetarisch Wat het is staat op de borden Parkeren: Geen invalide parkeerplaats. Parkeerplaats bij locatie was vol, wel dichtbij een hele grote algemene parkeerplaats.
Een hele avond in een ijskoude zaal gezeten omdat ze weigeren de verwarming aan te doen. De gehaktballen waren niet lekker.
Leuke plek waar je een leuke avond kan hebben met een maaltijd een hapje en een drankje ! Ook zijn er mogelijkheden voor een zaal te huren voor meerdere doeleinden!
Wij hebben heerlijk gegeten en zeer vriendelijk en vooral ook heel kundig personeel.Wij komen hier graag nog eens terug .
Regelmatig maak ik met mijn onderneming gebruik van de diensten van Walter en zijn team. Typisch Sallands, nuchter, vriendelijk, altijd bereikbaar en een uitstekende service.
Gewoon een lekker rustig bruin cafe met regelmatig leuke evenementen zoals live muziek en disco.Service: 5/5
Super gezellig Salsa dansen op maandag! Vriendelijke bediening.Eten: 3/5
Klantvriendelijk en heerlijk eten ! Complimenten aan onze gastvrouw Agnes! Parkeren: Ruim en gratis parkeren Speciale dieetwensen: Desert werd maatwerk , dank !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid