facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof ter Aa

Hof ter Aa
Adres: Kostvlies 7, 9462 TN Gasselte
Telefoonnummer: 640118683
Stad: Gasselte
Route: Kostvlies 7
Postcode: 9462 TN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ooievaarverhuur Ooievaarverhuur 1 km Te huur voor geboorte: Ooievaar 3D en ooievaar XL op een nest van echte wilgentakken....
Recensies
Een zalige vakantie gehad op deze plek. De accommodatie is luxe en de verzorging en catering tot in de puntjes verzorgd. De tuin heeft talloze fijne hoekjes om in te chillen en er is een mooie moestuin en zelfs een vuurplaats. In de directe omgeving is het heerlijk wandelen en er zijn bijzondere bezienswaardigheden in de buurt. Bedankt Yolanda en Bart!
Ontzettend fijne accomodatie! Heel mooi ingericht Koetshuis waar alle comfort aanwezig is. Zeer open en luchtig wat een gevoel van wijdsheid creëert. Een heel mooi gegeven om een B&B voor specials te voorzien, mensen met een beperking zullen hier zeker alle nodige comfort vinden. Genoten van de jacuzzi :- De gastvrijheid van Yolanda en Bart is ongezien. Warme mensen die je heel veel kunnen vertellen over de omgeving en die de gasten zich als God en Godin in Nederland doen voelen. Een aards paradijs ... beter kunnen we het niet beschrijven... We komen ZEKER terug !!! DANK voor dit onvergetelijk gebeuren !!!
Een prachtige plek met een geweldig positieve energie, de eigenaren zijn mooie maatschappelijk betrokken mensen. Het verblijf is comfortabel en het eten is heerlijk. In een week tijd van stresskip naar onthaast persoon, ik keer hier graag terug, een aanrader!
Hele vriendelijke mensen, en leuk ingericht goed verzorgde ruimtes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid