facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof Keizersweel

Info

*Workshops*Kinderfeestjes*Theeleuten*Barbecuëen*

Geschiedenis

Op onze boerderij lopen allerlei dieren die we leuk vinden. Vaak wordt er gevraagd waarom we ze hebben. Ons antwoord is hierop :"voor de hobby".
Van mei tot en met augustus hebben we een theetuin. Versgezette koffie, thee, fris en verse appelsap kun je hier drinken en een lekker zelfgemaakt stuk taart. Ook kun je je kinderfeestje of een workshop volgen. Kijk voor alle mogelijkheden op onze website: www.hofkeizersweel.nl

Adres: hoogeweg 3, 4424 nm Wemeldinge
Telefoonnummer: 0113626131
Stad: Wemeldinge
Route: hoogeweg 3
Postcode: 4424 nm



op zoek naar gerelateerd: Hof Keizersweel facebook, Kinderfeestje Tholen, Kinderfeest 10 jaar Zeeland, Voetbalfeestje Zeeland, Kinderfeestje Goeree-Overflakkee, Kinderfeestje thuis Zeeland, Fotoshoot kinderfeestje Zeeland, Graffiti kinderfeestje Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hof Keizersweel Hof Keizersweel 0 meter Wat een leuk stekkie voor de kids. Veel te doen
Recensies
Hof Keizersweel, een klassieke boerderij met een kleine speeltuin en wat dieren. Voor groepen kan men reserveren voor bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag. Er kan dan gekozen worden om gebak dan een drankje erbij te bestellen. Het terrein is redelijk goed begaanbaar al moet ik zeggen dat het voor hele kleine kinderen wel even oppassen is met de toch wel veel hoekjes waar ze zich kunnen bezeren of kwijt raken. De dieren zijn oa een paar kamelen en wat vogels en dergelijke. Als je niet hele hoge eisen hebt en je kan tegen een beetje rommelige indruk een leuke plaats voor een verjaardag in de zomer.
Een heerlijk ontspannen ochtend gehad; onder de enthousiaste leiding van Penney, Peter en familie 2 leuke workshops gedaan met onze familie. Gevolgd door een heerlijke lunch met lokale producten, zelf gemaakte salades en oma's soep. Enorm bedankt voor de relaxte afsluiting van ons Zeeuwse weekend! Wij hebben enorm genoten!
Heerlijk plekje om de kinderen even te laten knuffelen met de dieren en waar je zelf kunt genieten van een potje thee met zelfgemaakte monchoutaart! Ook voor te leuke kinderfeestjes kun je er terrecht....wat dacht je van een Pippi Langkous feestje of een Cowboy-feestje. Penney is een heerlijk mens waarbij iedereen zich welkom voelt.
Zo mooi, zo welkom, de ideale plek om met kinderen naar toe te gaan! Veel te zien en je kan er lekker vies worden.
Altijd vriendelijk! Verrassend en veelzijdig. De workshops zijn leuk. De taart in de theetuin verrukkelijk. Een aanrader.
Erg leuk adres met enthousiaste mensen voor kinderfeestjes en workshops.
Leuk een echte aanrader leuke dieren daaro leuk en goeie rondleiding gehad echt top
Een fantastische plek met super fijne mensen voor een workshop of gewoon een kopje koffie op het terras.
Wat een leuk stekkie voor de kids. Veel te doen
Aardige mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid