facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HOF Eventsupport & AV

Info

Eventsupport
Hierbij adviseren we in de toepassing van geluid, licht en beeld, en praktische zaken zoals podia, energie.

Advies en leveren van AV.

Geschiedenis

Eventsupport
Hierbij adviseren we in de toepassing van geluid, licht en beeld, en praktische zaken zoals podia, energie. Voor u geen zorg en de juiste beleving. En vooral een prettige samenwerking en frisse ideeën dankzij 30 jaar ervaring.

Geluid
Als onafhankelijk geluidstechnicus streef ik naar een natuurlijke balans waarin de muzikale beleving voorop staat. Ik 'schuif' graag bij evenementen en concerten. Van eenvoudige opstellingen tot de meest complexe situaties. In ieder geval zorg ik met PROBART voor probleemloze kunstbeleving.

Advies
We adviseren in de toepassing van audiovisuele apparatuur in vaste installaties. Goed en toegespitst op een maximaal gebruiksgemak. Er is ruime ervaring met installaties in kerken, gemeentehuizen, openbare gebouwen en stadions. Daarvan profiteert de gebruiker en het publiek.

Training
'Techniek' wordt vaak als iets ingewikkelds gezien. Daarom geven we basistrainingen geluidstechniek. Praktisch en direct toepasbaar, zodat u voortaan tevreden publiek hebt.

Adres: Felland, 9753 TA Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0505341100
Stad: Haren
Route: Felland
Postcode: 9753 TA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ADDlight ADDlight 166 meter ADDlight is een dynamisch verhuurbedrijf waar de focus ligt op kwaliteit, prijs, flex...
Glamour Events Glamour Events 5 km Glamour Events is organisator van clubfeesten St. Tropez Beach House, Disco Inferno, ...
Recensies
Bart Hof heeft mij op heel fijne wijze geholpen met wat technische probleempjes rondom audio en geluid bij de voetbalclub. Hof Audio communiceert gewoon goed en daar valt wel iets voor te zeggen in het huidige snelle tijdperk. Beloftes worden nagekomen en er word duidelijk gecommuniceerd. Daarnaast is de heer Bart Hof zelf een ontzettend aardige, geïnteresseerde man met verstand van zaken. Zaken doen met Hof Audio is een absolute aanrader!
Bart Hof van HOF Eventsupport is al jarenlang een gerespecteerde relatie. Bart kenmerkt zich door zijn grote expertise en vakkundigheid van het audiovisuele totaalplaatje waarbij hij de klant centraal zet en meedenkt over de boodschap die de opdrachtgever wil overbrengen en hen daarin op audiovisueel vlak weet te ontzorgen.
Voor een soepele organisatie van compleet event, beursstand of gewoon de geluidversterking moet je Bart Hof vragen.
Geweldige organisatie, Bart is al jaren een vertrouwde spil in het evenement.
Super goed georganiseerd met mensen die hun vak verstaan... zeker een aanrader
Prima partner in event organisatie.
Vertaald door Google Bart Hof - wie anders!? Origineel Bart Hof - who else!?
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar HOF Eventsupport & AV met het openbaar vervoer


Haren, Felland 160 meter
51
Haren, Felland 170 meter
51
Haren, Blekenweg 450 meter
51
Haren, Blekenweg 460 meter
51

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid