facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoevens Schoenenspeciaalzaak

Hoevens Schoenenspeciaalzaak

Info

Schoenspeciaalzaak met oog voor mode, draagcomfort en Uw voet. Lekker lopen op mooie schoenen. Dames, Heren & Kids

Geschiedenis

Hoevens schoenenspeciaalzaak is een schoenwinkel die zich al ruim 50 jaar specialiseert in pasvorm en kwaliteitsschoenen.
Hoevens Schoenenspeciaalzaak is een winkel voor Dames, heren en kinderen. Daarbij hebben we ook een uitgebreide wandelschoenen collectie .

Bij Hoevens schoenen staat de voet centraal en is lekker lopen een doel op zich. Met bekende en minder bekende merken zetten wij een collectie neer die in de tijdsgeest past en hebben we schoenen die voor uiteenlopende gelegenheden en momenten geschikt zijn. Maar de basis begint bij een passende schoen. De voeten worden gemeten in lengte en breedte, hierna zoeken wij een passende schoen die voor u geschikt is.

Smalle voeten, smalle schoenen. Doordat wij op een juiste manier de voeten meten hebben we ook meer zicht op de breedtematen. Waar er landelijk steeds meer brede schoenen gemaakt worden is het in onze visie juist niet vanzelfsprekend dat breder ook comfortabeler is. Voor zowel heren als dames hanteren wij een uitgebreide collectie en bieden we waar nodig de juiste maat op een smalle leest.

Damesschoenen: Uiteraard begrijpen we dat het oog ook wat wil, en daarom werken we met diverse gerenommeerde merken die in zowel pasvorm als in mode uitblinken. Dus of het nu een fijne gekleed schoen moet zijn, een schoen die met name op kantoor functioneel moet zijn, of juist die comfortabele schoen voor elke dag. bij ons kan u terecht en weet u dat u er lang mee door kan. De diverse leesten in ons aanbod zorgen ervoor dat we voor elke voet een passende schoen kunnen vinden

Herenschoenen: Vaker functioneel, maar ook modisch verantwoord en een lange levensduur daar gaat het om bij onze herencollectie. met zowel de functionele schoenen hebben wij een mooi aanbod. maar ook net of juist opvallend. Voor comfortabele kilometers op fijne schoenen bent u bij ons aan het juiste adres.



"Hoevens schoenenspeciaalzaak, hoogwaardige schoenen voor elke voet, beschikbaar in elke wijdtemaat. Wij zijn gevestigd in Zaltbommel en bereikbaar op 041 851 2004 of via [email protected]. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod, beschikbaar in verschillende wijdtematen? Shop direct onze ruime collectie op onze website. Of breng een bezoek aan onze winkel aan de Markt 8 in Zaltbommel. Zoekt u outdoorkleding of wandelschoenen? Kijk dan eens naar ons aanbod in de wandelshop. Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en acties? Schrijf uzelf dan direct in voor onze nieuwsbrief."
Adres: Markt 8, 5301 AL 8 Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418 512 004
Stad: Zaltbommel
Route: Markt 8
Postcode: 5301 AL 8


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van den Hoven schoenen Zaltbommel, Schoenenwinkel, Schoenenwinkel Geldrop, Schoenenwinkel Asten, Schoenenwinkel Wijchen, Schoenenwinkel Weert, Schoenenwinkel Steenbergen, Online schoenenwinkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mood for Shoes Mood for Shoes 125 meter De 1e keer echt super gehopen. Helaas de 2e en 3e keer dat ik kwam minder. Werd ampe...
Recensies
Ik kwam om goede schoenen om in te staan en om in te lopen. Hij Peter ziet meteen van alles aan mijn houding, balans, manier van lopen etc en beveelt schoenen aan. Ik sta en loop nu comfortabel, mijn rugpijn is verdwenen, mijn houding is zichtbaar verbeterd en ook mijn balans is erop vooruit gegaan. Wat een vakman!
Bij deze schoenwinkel hebben ze vooral verstand van voeten. Dus niet gauw even de laatste mode aanprijzen en dan snel de rekening opmaken, maar eerst alles doen om de schoenen van jouw keuze ook optimaal geschikt te maken voor jouw voeten.
Goede collectie maar vooral...heel goed advies en veel vakkennis om mij te voorzien van passend en leuke schoenen, lasrdjes en sloffen....
Fijne zaak waar je vriendelijk maar vooral professioneel wordt geholpen. Je merkt dat er verstand van voeten is bij alle medewerksters. Uiteindelijk ga je met een glimlach de deur uit. Chapeau!
Zo een aardige mensen.Fantastische service. Krijgen binnenkort outdoor spullen erbij. Wens ze enorm veel succes.
Hier krijg je échte advies. Dus ging ik met hele andere schoenen naar huis, dan waar ik voor kom. Maar ik ben blij.
Klantvriendelijk met verstand van zaken. Ga hier altijd mijn schoenen kopen.
Hele fijne zaak, deskundige mensen. Ik moet er 130km voor rijden maar wil nooit meer naar een andere zaak.
Altijd goede kwaliteit, en goed personeel
Mooie schoenen en altijd perfecte service! Ik koop nergens anders meer!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hoevens Schoenenspeciaalzaak met het openbaar vervoer


Zaltbommel, Karstraat 170 meter
266
268
860
Zaltbommel, Karstraat 180 meter
266
267
268
860
Zaltbommel, De Poorterij 400 meter
266
267
268
860
Zaltbommel, De Poorterij 440 meter
266
268
860

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid