facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeve Onderweg

Hoeve Onderweg

Info

Hoeve Onderweg is een boerderij met melkkoeien, schapen en geiten. Maar we zijn ook een zorgboerderij en faciliteren activiteiten met arrangementen.



"Hoeve Onderweg is een boerderij met melkkoeien, kalfjes, schapen, kippen en een haan, geiten, konijnen, cavia’s, katten en een hond.Maar Hoeve Onderweg is ook een zorgboerderij waar je tot rust kunt komen. Onder vaste, professionele begeleiding kun je veilig meedraaien met dagelijkse activiteiten.Verder is Hoeve Onderweg is een heerlijke plek om je te laten inspireren, te activeren, te ontspannen en te relativeren. Dit kan zijn zakelijk informeel vergaderingen en bijeenkomsten of creatief/sportief schilderen en als startplek voor fietstocht of wandeltocht. We bieden verschillende arrangementen om het boerenleven, de boerenbeleving en het gebied te verkennen."
Adres: Onderweg 14, Pijnacker
Stad: Pijnacker
Route: Onderweg 14



op zoek naar gerelateerd: Boerderij Hoeve, Hoeve Biesland
Recensies
Ik haal daar gepasteuriseerde verse, romige volle koeienmelk. Thuis wel even koken en daarna proeven. Dat is de melk zoals we 50 jaar geleden thuis dronken. Dus heerlijk.
Lieve zorgboerin en boer. Onze zoon komt daar al bijna 2,5 jaar met veel plezier als hulpboer op de zorgboerderij!
Schitterende boerderij op een top locatie en hele lieve bewoners.
Mooie boerderij, lieve zorgzame mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid