facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeve Kukeleku

Hoeve Kukeleku

Info

voor de passerende fiets- en wandel liefhebbers hebben we een ingerichte pipowagen voor een kopje koffie of thee. u heeft direct gezelschap van de dieren.



"Alles is op zelfbediening"
Adres: torenstraat 22, 5438 AP Gassel
Telefoonnummer: 613021140
Stad: Gassel
Route: torenstraat 22
Postcode: 5438 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Highland Games Gassel Highland Games Gassel 599 meter Sport en recreatie
Recensies
Hele fijne ongedwongen plek, met veel mogelijkheden en de eigenaren denken altijd met je mee. Zijn flexible. En ook is alles in overvloed aanwezig wat betreft benodigdheden. Heel rustige en fijne sfeer. Mooie plek!!!! Kindvriendelijkheid: Ruimte in overvloed, speeltoestel en autootjes voor de kleinsten en geitjes in de wei. Parkeren: Ruime parkeerplaats bij de boederderij Rolstoeltoegankelijkheid: Oprijplaten voor drempels rolstoelers aanwezig. Hele ruime toiletten.
Super leuke tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht. Zeker voor ouders met kleine kinderen! Veel speelgoed 4 wielers om mee rond te rijden.
Wat een leuk en gezellig plekje! Waar vind je nog dat vertrouwen.... Nou hier dus! Rustige plek om wat te drinken. Zelf geld in de pot doen voor wat je nuttigt. Rustig gelegen, ruime plek en beestjes, zeer gaaf
Leuk opgezet. Ff lekker een ijsje gegeten daar. Top
Verjaardags feestje van een 80jarige oom. Ik vond het een eer om er te mogen zijn. Lokatie ideaal om zelf een feestje te geven.
Leuk om dit concept mee te maken dat kennen wij hier in Vinkel niet
Geweldige plek!! Zeer gastvrije eigenaren.
Netjes en klantvriendelijkheid. Gr frietfeestje.nl
Geweldig
Service: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid