facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeve Hofackers interieur, styling en advies

Hoeve Hofackers interieur, styling en advies

Info

In onze woonwinkel vind u stijlvolle meubels, unieke woondecoratie, krijt en kalkverven, de mooiste stoffen en stoere vloeren van Raw Stones.
Wij bieden u kleur en interieuradvies en ontwerp, In onze winkel en bij u thuis.

Geschiedenis

Woonwinkel, interieuradvies en interieurontwerp

Hoeve Hofackers biedt een ruim scala aan woonaccessoires, meubels, krijt- en kalkverven, woontextiel, verlichting.

Een stijlvolle tijdloze meubelcollectie, bestaande uit onder andere tafels, stoelen en banken en kasten, komt in iedere omgeving uitstekend tot zijn recht.

Wie bijzondere muurverf zoekt, is bij Hoeve Hofackers eveneens aan het juiste adres. De authentieke krijtverf van “Painting the Past” en de authentieke krijt- en kalkverf van Carte Colorie geeft uw huis een warme en sfeervolle uitstraling.

Wij hebben een zeer uitgebreide, steeds wisselende collectie lampen en lampenkappen, variërend van tafellamp tot hanglamp en van vloerlamp tot buitenverlichting.

De grote collectie woonaccessoires bestaat uit nieuwe en oude producten.

onze merken zijn o.a. Hoffz Interieur, Carte Colori, Painting the Past, Olav Home, Keijser en Co, Il Cupido.

Ook voor kleur- en interieur advies, styling en ontwerp staan wij voor u klaar, in de winkel maar ook bij u thuis.
Wij bieden u advies in alle gewenste woonstijlen. Door met u in gesprek te gaan, uw wensen, eventuele problemen- en/of uw vragen te bekijken en bespreken kunnen wij samen tot een mooi eindresultaat komen.

wilt u van uw huis een thuis maken? bezoek dan onze winkel en ontdek onze sfeer!

Adres: Vergelt 2B, 5991 PK Baarlo
Telefoonnummer: 0031774771256
Stad: Baarlo
Route: Vergelt 2B
Postcode: 5991 PK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peters Interieurs Peters Interieurs 203 meter ho ik hebben mail gestuurd maar nog geen reactie gekrijgen slechte servise. nooit iet...
Meubelatelier Pollaert Meubelatelier Pollaert 776 meter Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk meubel. Wij kunnen uw meubelstuk ont...
Recensies
Jammie, super lekker eten, net even anders dan alle anderen, smaakvol en speciaal! Ook afgelopen zaterdag weer genoten van een heerlijk diner bij Hofackers. Onder het genoten van een goede fles wijn starten we met een Rouleaux, kreeftensoep voor de kinderen en uiensoep voor opa en oma. Alles is heerlijk van smaak en we smullen volop. Daarna kies ik voor een vleesspies, goed mals, met paprikastukjes en een lekkere saus. Een toetje mag niet ontbreken, mooi opgemaakt en diverse smaken zijn perfect gecombineerd.
De Brasserie bestaat toevallig vandaag 1 jaar. Voor een speciale gelegenheid hier wezen eten. Echt serieus goed en heerlijk eten in een gezellige kleine ambiance! Genieten tot in de puntjes. Zeer fijn, en personeel met persoonlijke aandacht welke de tijd nemen om vragen over eten en andere zaken te beantwoorden. Niet onbelangrijk: de prijs is heel erg billijk voor de heerlijke gerechten welke hier geserveerd worden. De presentatie van de gerechten is ook heel mooi. En ook is naast de hoge kwaliteit de kwantiteit ook helemaal ok. Echt een aanrader!
De terassen in het centrum zaten vol, dus we fietsten een stukje door. Wat zijn we daar blij om: deze brasserie was een ontdekking! Verfijnde smaken, prachtige borden, sympathieke bediening: veel meer dan wat we hadden verwacht toen we de prijzen op de kaart zagen, want daarvoor moet je het echt niet laten. Heerlijk!
Prima ambiance, prachtig terras, Vriendelijke mensen, heerlijke gerechten; wat wil je nog meer?
Wil je heerlijk eten in Baarlo dan moet je hierheen gaan. De plek is tevens erg mooi. Het terras is super en het ligt op een fietsroute. Wij waren onderweg van Baarlo naar Venlo langs de maas en kwamen hofackers tegen. In eerste instantie wilden we enkel even koffie drinken en een uur later eigenlijk in Venlo eten, maar het was al 12 uur, we hadden honger en wat andere gasten voorgeschoteld kregen zag er zo goed uit dat we maar uitgebreid bij hofackers hebben gegeten. De kok is een aardige man die ook nog een eens leuke grapjes maakt. Daarna zijn we nog enkele keren teruggegaan. Onze vakantie is voorbij, maar volgend jaar staan we weer op de camping in Kessel en dan gaan we zeker weer enkele keren naar Jan's restaurant in Baarlo.
Prachtig gelegen terras, heerlijke gerechten en prima bedieningEten: 5/5
Heerlijk geluncht aardige bediening Top plek daar.
Wat een leuk restaurant. Heerlijke keuken. Een echte aanrader!Eten: 5/5
Vooraf gebeld om te reserveren. Dat is handig, gezien het beperkt aantal tafels 4!. Deze "beperking" heeft het voordeel dat het neer gezelligheid uitstraalt. Dit en de vriendelijke en behulpzame bediening maakt het een feestje om daar te dineren of lunchen. De buitenkant bestaat uit glas, ook de deur. Hier kwam veel wind onderdoor en maakte het te frisjes. Gevraagd of de 2e terrasverwarming aan kon. Geen probleem en werd het behaaglijk. Het geserveerde diner was goed. De duistere sfeerverlichting maakte het nagenoeg onmogelijk om te zien wat er op het bord lag. Een heel klein cupje met mayonaise kost € 1,-. Keer niezen en het was weg! Dit staat niet in verhouding met de rest. Jammer! Laat het niet je tegenhouden om hier te gaan lunchen of dineren, want dat is in orde!
gisteren heerlijk wezen eten bij Hofackers in een prachtige ambiance. En de ontvangst was al goed. Maar het eten dat is gewoon niet te beschrijven zo heerlijk alleen de opmaak ziet er al heerlijk uit.En dan de smaak echt top en de hoeveelheid nou als je zegt dat je daarna nog hongerig ben nou dan weet ik het niet. Als je in de buurt van Baarlo bent ga er dan zeker eten het is echt waar een top restaurant en de prijzen je snap niet dat het nog kan.Het is dat het voor ons te ver is om hier regelmatig te gaan eten maar anders.Zeeland Limburg is dan toch wel ver.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid