facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeve Eigenwijs

Hoeve Eigenwijs
Adres: Duin- en Kruidbergerweg 89 , Santpoort-Noord 2071 LG, NL
Telefoonnummer: 06 20707597
Stad: Santpoort-Noord
Route: Duin- en Kruidbergerweg 89
Postcode: 2071 LG



op zoek naar gerelateerd: hoeve duin en kruidberg, restaurant santpoort, eigenwijs santpoort, brasserie denk, hoeve duin en kruidberg openingstijden, lunch santpoort, eigenwijs ijs, ijsboerderij santpoort
Recensies
Eenvoudige brasserie met terras en kinderspeelterrein nabij entree duin-/ natuurgebied. Mooi punt voor schepijs, koffie of drinken na of voor wandeling door de duinen. Voor kinderen is er een groot grasveld met trekkers en skippyballen. Volop gezelligheid. Groot terras met zicht op weilandje en duin, jammer dat de ventilator nogal brommen. Ijs is lekker en de menukaart voor lunch en diner is beperkt en eenvoudig. Van snacks tot sate. Porties niet overdreven groot en de smaak is prima voor een frituur. Personeel verschilt per shift. In het begin ongeorganiseerd, onervaren en jonge serveersters. Later een ervaren en amicale jongen. Laadpunt voor elektrische fietsen. Weinig parkeergelegenheid voor auto's. Treinstation op 5 minuten lopen. Vegetarische menuopties: Hele kaart is klein. Van de vier hoofdgerechten is er een vegetarisch. Kindvriendelijkheid: Groot speelterrein buiten in de zon met speelgoed trekkers, karren en skippyballen. Parkeren: Veel fietsenrekken met stopcontacten voor het laden electrische fietsen. Voor auto's parkeren langs de kant van de weg. Op drukke dagen is dit lastig. Maar wel gratis.
Leuk om naar toe te gaan met kleine kinderen als het mooi weer is. Wij waren er met onze kleinzoon. Hij heeft heerlijk gespeeld met een tractor en speelgoed auto's. Ook de zandbak is een topper. Als opa en oma neem je wat te drinken of te eten. Een ijsje is ook een idee. Je kind, kleinkind kan zich heerlijk vermaken.
Vriendelijk personeel, lekkere thee. Je kunt hier heerlijk met kinderen naar toe. Heerlijke locatievooral zomers tussen de weilanden. Kindvriendelijkheid: Er is een apart stukje weiland waar kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl je lekker zit.
Na een stevige wandeling door het landgoed Duin- en Kruidberg zwarte route is 7,5km, even met Tafeldame in de Brasserie. Lekker warm en knus, met jong vlot personeel. Hee, wat is dit? Helemaal leeg. Ah, de meeste tafels gereserveerd en het miezerde een beetje. Vandaar. Thee met iets daarbij. Dame een tosti met kaas en tomaat en ik de runderhotdog met curry en mayo. Toiletten brandschoon en lijken unisex. Dat is niet zo. Heren rechts en dames links. Aan de muur dispensers, en dat is voor sommigen puzzelen. Let op het behang, erg mooi! Bij de wasbakken ook erg mooi liggen smoezelige vaatdoekjes. Jammer, want detoneert en in tegenspraak tot de bevonden hygiëne. Fris aan tafel. Tosti prima, wit terwijl er bruin was besteld, wel genoeg ketchup in een apart bakje. Slim, want dan kan de tosti niet in de saus glijden tijdens het bedienen. De hotdog is wat taai, en de augurk is in plakjes op de saus gelegd. Dat valt er dus af bij het snijden. Onder het broodje een servet. Dat is een beginnersfout, wat zo kun je niet eten, tenzij je van papier houdt. Na enig geklier en vieze vingers kunnen verwijderen. In het emmertje met bestek slechts één servet. Dat is te weinig voor twee. Wissel van worst, een merguez van lam, bijvoorbeeld. Erg smakelijk met barbecuesaus. Verder prima hoor. Een erg aangename plek voor jong en oud, en buiten is een grote speeltuin. Dan kunnen ouders ook even bijpraten. Afrekenen en dat valt allemaal erg mee.
Heerlijke plek op een prachtige locatie. Zeker de moeite waard om hier een lekker kopje koffie te drinken, een ijsje te eten , te lunchen of te dineren. Hele leuke speelplek met gras voor peuters en jongere kinderen. Hier staan kleine tractors e.d. waar de kinderen zich prima mee kunnen vermaken. Zeer vriendelijk personeel en een groot terras met tafels en stoeltjes en picknick tafels.
Vriendelijke jonge mensen in de bediening. Goeie koffie en appeltaart. Frietjes zijn niet slecht. Lekkere sate heeft helaas te lijden onder hele plakkerige en weinig smaakvolle saus van de groothandel. Flatbread onder de tonijnsalade.. tja... Ik word er niet vrolijk van. Salade zelf is wel lekker.
Super leuke plek om met jonge kinderen naar toe te gaan. Die vermaken zich gegarandeerd met al het speelgoed in het gras. Lekkere hapjes en een eenvoudige kaart maken het helemaal af. Vegetarische menuopties: Niet hele grote kaart. Wel een optie. Kindvriendelijkheid: Geweldig voor kinderen Parkeren: Je kunt het beste op de fiets komen. Je auto moet in de berm. Je kunt hier wel je elektrische fiets opladen.
Lekkere appeltaart met ECHTE slagroom! Ook de cappuccino smaakte goed. Het personeel is vriendelijk. De brasserie ligt dichtbij het Nationaalpark De Kennemerduinen. Een ideale pleisterplaats voor of na een wandeling.Eten: 4/5
Na de verbouwing is het nog gezelliger geworden. Voor jong en oud genoeg lekkers te krijgen met een leuke mensen die het je toebrengen. Kom hier graag!
De beste patat van Santpoort! Ook altijd van een afstandje genieten van ruziënde, overspannen jonge ouders Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid